sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Gør det umulige muligt - Bucher i Danmark introducerer ny imponerende fejemaskine

00:00
Hastighed: ???x
04:58

Abonnementsartikel

2030-klimaplanen er en milepæl i den grønne transformation. En reducering på 70% af drivhusgasserne forpligter, og transportsektoren står for skud.

Med et hav af grønne løsninger kan Bucher Municipal, med hovedsæde i Silkeborg, bryste sig af at være frontløbere, når det gælder grøn transformation af fejemaskiner og slamsugere. Den nyeste produktportefølje vises frem på Have & Landskab 2023, stand B30, og ambitionerne er store.

En elektrisk fejemaskine der løfter tungt

Elektrificeringen har for alvor fået fat i forskellige dele af autobranchen. Det gælder også fejemaskinerne, som hos Bucher i Danmark i disse år gennemgår en stor grøn transformation. Virksomheden har med stor succes produceret elektriske fejemaskiner siden 2016, og har derfor en helt unik know-how om innovationen, trends, udvikling, produktegenskaber og brugeradfærd. Det har nu bragt et pragteksemplar af en fejemaskine med sig.

Den nye Bucher CityCat VR50e har unikke produktegenskaber, som tilsammen giver en fejemaskine, der kan rumme meget mere end tidligere kompakte fejemaskiner - mere præcist en beholderkapacitet på 5,6 kubikmeter. Trods det er fejemaskinen designet til indre byområder, og fylder kun 1,8 meter i bredden og knap 5 meter i længden. Til sammenligning har den større lastbilmonterede fejemaskine, Bucher MaxPowa V50 som kræver lastbilkørekort og overholdelse af køre- og hviletider, en beholderkapacitet på 5,1 kubikmeter. Fejemaskinen findes også i en dieseldrevet version.

rich-media-1
Jacob Grindsted, Salgs- og Servicedirektør for Bucher i Danmark med hovedsæde i Silkeborg

"Med den nye Bucher CityCat VR50e kommer vi med et seriøst bud på en kompakt fejemaskine, der for alvor kan tage fra. Fejemaskinen kan konkurrere med flere af de lastbilmonterede fejemaskiner, og er oplagt til at køre i bymidten - ved parker, skoler og parkeringspladser hvor pladsen er trang, men mængderne store. Samtidigt er fejemaskinen 100% elektrisk, og kan derfor køre både nat og dag uden at genere med motorstøj. Det er første gang at gæster på Have & Landskab oplever den type fejemaskine fra Bucher i Danmark", fortæller Salgs- og Servicedirektør hos Bucher Municipal i Norden, Jacob Grindsted.

Ruller de helt store skyts ud

På Have & Landskab 2023 har Bucher i Danmark et stort fokus på de grønne alternativer til de traditionelle fejemaskiner. Og med knap 8 års erfaring i eldrevne fejemaskiner, og i alt 200 års erfaring i koncernen totalt, har Bucher i Danmark i dag et bredt sortiment - både hvad angår produkter og hele eftermarkedet.

Både små kompakte fejemaskiner, store lastbilmonterede fejemaskiner og en 100% elektrisk slamsuger vil være at finde på udstillingen i Slagelse fra d. 30/8 til d. 01/09. Hvert produkt er nøje udvalgt, fordi de bringer noget innovativt til vedligeholdelsen af Danmarks infrastruktur, der sikrer gode resultater. Målet er, at det skal ske så effektivt, digitalt og grønt som muligt. Til den opgave er salgsansvarlig for fejemaskinerne i Danmark, Martin Munksø Rolle, sat i spidsen.

"Henrik har i mange år været en fast del af fejemaskinemandskabet hos Bucher i Danmark - han er dygtig til at lære fra sig, og har nu givet stafetten videre til mig. Vi har nogle fantastiske kunder der ved, hvad de vil have. Sammen sætter vi os ned og finder frem til de bedste løsninger - om det er til lufthavnsbrug eller gadefejning i indre by, ved jeg præcist, hvad jeg skal finde frem. Det tætte partnerskab med vores kunder er ret unikt, og jeg glæder mig til at vise vores seneste nyheder frem på Have & Landskab - der er noget at glæde sig til", fortæller Martin Munksø Rolle, Salgsansvarlig for fejemaskiner i Danmark.

rich-media-2
T.v. Martin M. Rolle, salgsansvarlig for fejemaskiner i Danmark og t.h. Henrik Doolewerdt, Salgsansvarlig for det øvrige Europa.

På Have & Landskab 2023 kan besøgende bl.a. opleve de små kompakte fuldelektriske fejemaskiner, Bucher CityCat V20e, Bucher CityCat VR50e, samt lastbilmonterede fejemaskiner, MaxPowa V80t og XPowa V120t. Derudover medbringes også den anerkendte fuldelektriske slamsuger, Bucher CityFlex C40e, der er særdeles velegnet til slamsugeropgaver i bymidten.

Landsdækkende serviceværksteder

Både fejemaskiner og slamsugere kan serviceres af lokale serviceværksteder i hele Danmark - i både Silkeborg, Them, Nr. Aaby og Greve, hvor der både serviceres og repareres, når uheldet er ude. Se den fulde portefølje af produkter hos Bucher Municipal på Have & Landskab d. 30/8 - 01/09, 2023, på Maskinmarken, stand B30.