Lyt til artiklen:

Få ekspertråd om klimatilpasning

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Abonnementsartikel

Brancheorganisationen DM&E stiller med to regnvandskonsulenter på H&L, som er klar med rådgivning indenfor vandhåndtering, skybrudssikring og klimatilpasning.

Regnmængderne stiger, og det skaber et presserende behov for at finde nye og alternative løsninger for at undgå oversvømmelser i byen. Og derfor står DM&E's to regnvandskonsulenter Sebastian Skipper Ravn og Kim Toft Væggemose klar på messen til at yde faglig sparring og rådgivning til de grønne regnvandsløsninger, der skal udføres nu og i fremtiden af brancheorganisationens medlemsvirksomheder.

- Vi kan rådgive i regnvandshåndtering fra a - z. Det gælder uanset om opgaven skal løses i kommunalt regi, hos forsyningsselskaberne eller den private grundejer, siger Sebastian Ravn, der foruden sin titel som regnvandskonsulent, også er chefkonsulent for DM&E's entreprenørsektion, der favner små og mellemstore kloak- og entreprenørvirksomheder samt anlægsgartnere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos landets anlægsgartnere og kloakmestre er efterspørgslen på LAR-opgaver stigende, og entrepriserne med klimatilpasning fylder efterhånden godt i ordrebogen. Og ifølge brancheorganisationen er det derfor også vigtigt, at virksomhedsejerne kan henvende sig og få adgang til konkurrencedygtig og kompetent rådgivning, så de på den måde kan levere veludførte løsninger.

- Kort sagt, så er vi uddannede til at højne vidensniveauet om klimatilpasning hos vores medlemsvirksomheder, og vi kan hjælpe med alt lige fra lovgivning, rammer og vilkår, kundekontakt til selve udførelsen som dimensioner, drift og vedligehold. Derudover forbereder vi dig også gerne på dialogen med myndighederne, siger Sebastian Skipper Ravn, som i øvrigt fortæller, at brancheorganisationens garantiordning, DM&E Kloakmestergaranti dækker alle udførte LAR-projekter.