sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Manitou lifte - Alsidige og fleksible

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Abonnementsartikel

Produkter med flere funktioner, der kan benyttes til flere forskellige formål, er ofte en stor fordel i en virksomhed. Det samme gælder lifte, da der kan være mange forskellige omstændigheder, en lift skal bruges under.

Derfor er det en god idé at erhverve sig en lift med alsidige funktioner. Især hvis du udlejer lifte til forskellige brancher, kan du nyde gavn af, at samme lift kan benyttes i forskellige brancher og til forskellige opgaver.

Her kan en Manitou lift eller en GMG saxlift være gode bud på lifte, der kan lejes ud til flere forskellige brancher.

Udvid din målgruppe til flere brancher med en GMG saxlift

Når du vælger at udleje lifte, der kan bruges til mere end ét formål, har det visse fordele for dig som udlejer. Din målgruppe bliver nemlig markant større, hvis du kan udbyde lifte, der kan håndtere flere forskellige opgaver.

Kan dine lifte eksempelvis kun køre på fladt terræn, har du allerede der indskrænket målgruppen markant. Her kan en eldrevet GMG saxlift være et bud på en lift, der både kan bruges indendørs, og på ujævnt terræn med forskellige højdeindstillinger.

Manitou lifte er et andet bud på alsidige lifte, hvis du ønsker at henvende dig til mere end én branche. Her kan der tilkøbes udstyr, så liftene kan benyttes i eksempelvis flyindustrien og fiskeindustrien.

Få en god serviceaftale til dine lifte

Når du udlejer lifte, er det dig, der har ansvaret for, at de lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en god serviceaftale til dine lifte. Det gælder både hvis du lejer lifte ud, eller har én eller flere lifte stående hos dit firma.

På den måde sikrer du dig, at liftene bliver inspiceret af professionelle, hvor eventuelle fejl og mangler, grundet almindeligt slid, kan ordnes.

Hos mange forhandlere er det muligt at oprette en serviceaftale, så du kan få liften serviceret, samme sted som den er købt. Således skal du ikke bruge tid på at lede efter et sted, der kan varetage opgaven. Eksempelvis tilbyder Scantruck serviceaftaler, hvis du køber en lift eller anden maskine hos dem.

Er du i tvivl om, hvilken lift der passer til din virksomheds opgaver, eller ønsker du at vide mere om ekstraudstyr og tilkøb, der kan gøre liftene mere alsidige? Så tag kontakt til din nærmeste forhandler i dag.