sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Spar tid med den rigtige gravemaskine

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Abonnementsartikel

Uanset om man arbejder indenfor landbrug, byggebranchen eller har et gartneri, hvor der er fokus på haver og terrasser, kan en minilæsser eller en gravemaskine være en fordel

Begge maskiner er utrolig alsidige, og kan tjene forskellige formål i mange brancher.

Brug en minilæsser til opgaver der kræver præcision

Visse opgaver kræver stor præcision, hvis de skal udføres med det bedst mulige resultat. Her er en minilæsser med knækstyring et perfekt redskab, der kan hjælpe jer med opgaver hvor præcision er vigtigt.

Og det er måske også derfor, at minilæsseren ofte benyttes i byggebranchen, hvor den gør sig nyttig ved både større og mindre byggerier. Og det er især ved byggerier, hvor der er små passager, at maskinen virkelig kan være brugbar. Den kan nemlig nemt komme rundt i de små passager, hvor større maskiner kan have svært ved at manøvrere. Derudover er maskinen god til overflader, hvor det er vigtigt, at overfladen beskadiges mindst muligt, når materiale læsses af. Derfor kan den også bruges i gartnerier, hvor der skal transporteres jord og andet til forskellige grønne områder, uden at gøre mere skade end højst nødvendigt på det, der allerede er plantet.

Arbejder du i landbrugsbranchen og har store arealer, hvor der skal flyttes materialer eller foder, kan en minilæsser også i landbrugsbranchen lette arbejdet betydeligt. En minilæsser kan nemlig både bruges med skovl eller gafler på fronten, hvilket gør det muligt at transportere både paller eller jord og sand med maskinen. Minilæsseren er helt enkelt en uundværlig maskine, uanset hvilken branche der arbejdes indenfor.

En gravemaskine kræver erfaring at betjene

En af fordelene ved en stor gravemaskine på byggepladser er, at den kan være tidsbesparende. Derudover er det praktisk, at den ikke kun må betjenes af visse personer, som det er tilfældet med andre maskiner.

En gravemaskine må nemlig benyttes af alle, der har enten et B-kørekort eller et traktorkørekort. Dog er det ikke ensbetydende med, at alle medarbejdere bør sætte sig bag rattet, da maskinen kan være svær at styre. Derfor skal dine medarbejdere have grundig oplæring i betjening af maskinen, inden de kan bruge den forsvarligt på byggepladsen.

Der findes mange forskellige typer gravemaskiner, man kan vælge mellem, og det er derfor godt at være opmærksom på, hvad behovet er. De kan nemlig fås med vidt forskellige rækkevidde og gravedybde. Og det kan volde store problemer, hvis man ikke har fået en maskine, der kan grave dybt nok til det byggeprojekt, der er sat i gang. Derfor kan det være en fordel at vælge en maskine, der har stor rækkevidde og kan grave dybt, så man er sikker på, at den også kan klare de fremtidige projekter.