Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

White Paper - BIM fra A til Z nu og i fremtiden

15. sep. 2022 | Indrykket af RIB Software

Vil du blive klogere på, hvorfor og hvordan BIM er en konkurrencefordel i byggeri?

Del artiklen:


Lær definitionen, dimensionerne, standarderne, fordelene, succesoplevelserne og fremtiden for BIM (Building Information Modeling) at kende, og hvordan det er en konkurrencefordel i byggeri.

Vil du blive klogere på, hvorfor og hvordan BIM er en konkurrencefordel i byggeri? Læs White Paperet “BIM From A To Z Now and Into The Future” og få indblik i definitionen, dimensionerne og standarderne for BIM. Du bliver introduceret for fordelene og succesoplevelserne samt fremtiden for Building Information Modeling.

På trods af ingeniør- og byggebranchen er fyldt med højteknologi, når vi taler om digital tranformation, refererer vi primært til implementeringen af BIM. 

I årenes løb har BIM udviklet sig fra simple 3D-modeller til 6D BIM. Bygningsmodellen er udvidet med information fra forskellige dimensioner for at få adgang til og analysere påvirkningen som følge af større eller små ændringer i projektet.

LÆS MERE OG DOWNLOAD HER


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame