Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Tre ens Wacker Neuson gravemaskiner til GSC Anlæg A/S på Sjælland

1. maj. | Indrykket af Stemas A/S

Ensretning af materiel-indkøb gør det nemt for alle hos GSC Anlæg A/S at betjene det

Del artiklen:

Der er ikke så meget at være i tvivl om, når man skal køre gravemaskine hos det vestsjællandske entreprenørfirma GSC Anlæg A/S. Uanset hvilken af de tre nye gravere, man sætter sig i, sidder og fungerer alt ens. Entreprenør Christen Clemmensen og folkene er meget glade for gravemaskiner i 9 tons klassen, som ofte benyttes i forskellige projekter, og byttede to ud med tre nye hos Stemas A/S’ sjællandske afdeling i Roskilde. Det giver en lettere arbejdsdag med ens materiale, når det skal betjenes og serviceres og så var den ældste af de brugte også over 15 år gammel.

”Vi har godt 20 medarbejdere i virksomheden, og det skal være nemt for alle at betjene maskinerne, hvis det skal være effektivt. Derfor tog vi tre nøjagtig ens 9,5 tons Wacker Neuson ET90-gravere”, fortæller Christen Clemmensen. 


Ikke kun salgsfirma

”Jeg startede GSC Anlæg A/S i 2004, men det er nyt, at vi køber maskiner hos Stemas. Vi kunne se, at firmaet har nogle spændende produkter i Wacker Neuson, og samtidig er det vigtigt for os, at vi får solid service med som en del af handlen. Det er rart, at Stemas ikke kun er et salgsfirma, men at virksomheden også har eget, velfungerende værksted. Sammen med maskinernes kvalitet, sikrer det, at vi ikke kommer ud for mange nedetimer”, forklarer Gørlev-entreprenøren.

GSC Anlæg A/S laver masser af jord- og beton-arbejde, støber fundamenter og flytter jord på jordtip i et stort område på det vestlige Sjælland. Nedrivninger og kloak-opgaver fylder også i ordrebogen, og Christen Clemmensen er godt tilfreds med fordelingen af arbejdsopgaverne mellem private kunder, det offentlige og kunder inden for industrien. 


Handy med stor styrke

”Maskintypen Wacker Neuson ET90 passer perfekt til vores brug. Maskinen har en god, stor brydekraft. I virkeligheden er den vel en af de gravemaskiner, der har størst brydekraft på den mindste plads, så graveren er en god, handy maskine med stor styrke”, siger Christen Clemmensen.

De aktuelle jobs til de tre nye i maskinhuset hos GSC Anlæg A/S er dels udgravning til fundament og kloak, en af maskinerne er sat på et projekt med jordvarme, og den tredje har taget hul på karrieren i Gørlev med et anlægsarbejde.

Selv om det er nyt for Christen Clemmensen at handle med Stemas A/S og salgskonsulent Jens Andersen, var han ikke helt uden forhåndskendskab til den nye maskinleverandør. I den større ende har GSC Anlæg A/S flere Liebherr-maskiner, som er leveret af Stemas’ søsterselskab i JMM-koncernen, Johs. Møllers Maskiner A/S, som er den danske importør af Liebherr. Gørlev-entreprenøren har tre Liebherr-gravemaskiner på bælter, en Liebherr-hjulgraver og en Liebherr-dozer.


Find nærmeste sælger her (Jylland / Fyn)

Find nærmeste sælger her (Sjælland)



Billedtekster:

1.

Så er der Wacker Neuson-maskiner til GSC Anlæg A/S. Stemas leverer tre styk 9,5 tons ET90-gravemaskiner i Gørlev.


2.

De tre nye Wacker Neuson ET90 hos GSC Anlæg er sat i arbejde med forskellige projekter.


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame