Lyt til artiklen:

Scantruck-lærling får fornem pris

00:00
Hastighed: ???x
01:08

20-årige Mikkel Laursen har netop modtaget Metalindustriens Lærlingepris.

Det skete med topkarakter og prima menneskelige kvalifikationer, da 20-årige Mikkel Laursen i februar fik sit svendebrev som entreprenørmaskinmekaniker hos Scantruck A/S, skriver Scantruck.

Siden har skuemestre, kompetente folk på erhvervsskolen i Aars og arbejdsgiveren Scantruck givet Mikkel Laursen yderligere en evaluering: Han er blandt landets 25 bedste lærlinge i 2021.

Industriens Uddannelser, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne har netop uddelt Metalindustriens Lærlingepris til de dygtigste lærlinge.

Scantrucks Mikkel Laursen er en af dem, der blev hyldet med Lærlingeprisen ved et arrangement i Den Sorte Diamant i København.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han scorede topkarakteren 12 i afslutningskarakter til svendeprøven. Men de faglige færdigheder er ikke nok til Lærlingeprisen. Også sociale kompetencer tæller stort, og også her scorede Scantruck-lærlingen højt.

Mikkel Laursen kommer fra Selde i Nordsalling. Efter at have fået svendebrevet er han fortsat på værkstedet hos Scantruck som mekanikersvend.