Lyt til artiklen:

Scantrucks egen maskinmesse er blevet til en forårsbegivenhed

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Abonnementsartikel

I mange år har Scantrucks egen maskinmesse ScanMek været en begivenhed i slutningen af januar. Det fik corona sat en stopper for.

En lang årrække var Scantrucks maskinmesse ScanMek en vinter-ting i slutningen af januar. Det ændrede corona på og rykkede sidste år ScanMek til begyndelsen af maj. Det viste sig at være en god idé med lidt mere lune i vejret, og når der kaldes til ScanMek 2023, er det i slutningen af april, det sker i Skive.

- Vi var lidt skeptiske ved at rykke tidspunktet for ScanMek i fjor, men corona gav os ingen valgmulighed, hvis vi overhovedet ville have en ScanMek 2022. Men ScanMek-publikummet er trofast og loyalt og mødte frem i stort tal. Så nu tør vi godt kalde ScanMek for en forårs-begivenhed, siger Scantrucks markedschef Dennis Faurby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag den 27. og fredag den 28. april lines både nye og brugte maskiner i hobetal op til præsentation, og pølsemanden liner sine produkter op på grillen. Scantrucks store brugtcenter kommer til at danne ramme om begivenheden, som det også var tilfældet i 2022.

Mødested for fagfolk

- Det er 14. gang, vi kalder til ScanMek, og grundkonceptet er det kendte fra de foregående gange. En god og hyggelig dag, hvor maskininteresserede har mulighed for en god snak med kolleger og bekendte, og naturligvis også kan møde hele Scantruck-mandskabet. ScanMek har jo for længst manifesteret sig som et godt mødested for fagfolk fra både landbruget, industrien og entreprenørbranchen, fastslår Dennis Faurby.

Scantruck har en lang række maskintyper. Tæt på alle har lanceret nyheder siden sidste ScanMek. Det er således blot seks måneder siden, hele maskinbranchen samledes til verdens største entreprenørmesse Bauma i München, som er det ultimative forum for præsentration af nye maskiner.

- Vi har jo noget af en palette at vælge maskiner fra med store mærker som Komatsu, Manitou, McCloskey, Sennebogen, Weycor og de tre lift-producenter GMG, Platform Basket og PB Platforms på vores importliste. Scantruck spænder jo lige fra de mindste minilæssere og minigravere til store teleskopkraner og voldsomme knuse- og sorteranlæg. Vi satser på at vise så meget som muligt den 27. og 28. april, hvor vi også lægger os i selen for at være velforsynede med brugte maskiner, siger markedschef Dennis Faurby.