Lyt til artiklen:

Fire stolte maskinførere får Kongelige Belønningsmedaljer

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Abonnementsartikel

Fire maskinførere hos VAM i Auning har modtaget hæderen for mere end henholdsvis 50 års- og 40 års ansættelse i entreprenørvirksomheden.

Det er ikke mange, der gør sig fortjent til at modtage en Kongelig Belønningsmedalje, men i Auning kunne teknisk direktør Jens Brøndum uddele medaljen for lang og tro tjeneste til hele fire maskinførere.

- Det er en helt særlig festdag, og jeg synes, at det er fantastisk, at virksomheden og de fire medarbejdere har kunnet følges ad i så mange år og udvikle sig sammen. Det er jeg ret stolt over, siger Allan Hougaard, adm. direktør i VAM A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Medaljen pynter på skjorten

Den tekniske direktør er ikke alene om at være stolt. Det samme er de fire medaljemodtagere: Peter Andersen, Carsten Hedegaard, Lars Amorsen og Henning Kristensen.

- Jeg er ualmindelig stolt. Nu kan jeg sætte en fin medalje på skjorten, når jeg skal i byen, og det er der ikke mange, der kan, siger Carsten Hedegaard, der har været ansat 45 år i VAM og nu har valgt at gå på pension.

Lars Amorsen og Henning Kristensen har også valgt at gå på pension, mens Peter Andersen stadig arbejder som maskinfører efter hele 51 års ansættelse.

Spændende vækstrejse

Den Kongelige Belønningsmedalje uddeles efter 50 års fortjenstfuld ansættelse i samme private virksomhed eller i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års ansættelse.

På spørgsmålet om, hvorfor de fire har valgt at blive i VAM i så mange år, svarer Carsten Hedegaard:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ganske enkelt fordi det har været godt at arbejde her, og samtidig har det været spændende at være med på den store rejse, fra vi i 1977 var otte medarbejdere, til der i dag er 150 medarbejdere i VAM.

De fire maskinførere blev hædret og fejret med manér på en dag, som ikke mange medarbejdere og virksomheder oplever.