Lyt til artiklen:

JMM-direktører er i festhumør

00:00
Hastighed: ???x
03:40

Abonnementsartikel

CEO Jan K. Møller runder 60 år, og direktør Leif Rudebeck Petersen har 40-års jubilæum.

En 100-årshændelse er en hændelse, der rent statistisk kun sker en gang hvert hundrede år og bliver ofte forbundet med ekstreme vejr-situationer.

Maskinkoncernen JMM Group satser på rigtig godt vejr til en forestående 100-årshændelse. Nemlig når topchef Jan K. Møller fylder 60 år, og når direktør Leif Rudebeck Petersen har 40-års jubilæum. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to JMM-direktører lægger 60 og 40 sammen og har kaldt til fælles fejring af de 100 år med reception på Hindsgavl Slot ved Middelfart fredag 25. august.

Flere generationer

Jan K. Møllers farfar grundlagde Johs. Møllers Maskinfabrik i Over Jerstal i Sønderjylland i 1940.

Sønnen gjorde sin entré på den første dag i 1988, da han med en revisorbaggrund blev ansat som økonomichef og senere blev økonomidirektør.

ARBEJDSPLADSEN: Stemas A/S

Se også:

ARBEJDSPLADSEN: Stemas A/S

På samme dato, 1. januar, i 2021 overtog Jan K. Møller rollen som CEO for hele JMM-Group med Johs. Møllers Maskiner A/S, Stemas A/S og Stemas AS i Norge. Hans forgænger på topposten, Hans Holm, er fortsat direktør for kranvirksomheden Normas A/S.

Liebherr siden 1965

Johs. Møllers Maskiner har været dansk importør af Liebherr-maskiner fra 1965 og er den tyske maskingigants næstældste forhandler i verden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det danske firma har løbende markeret sig som den Liebherr-leverandør, der har præsteret største markedsandel inden for gravemaskiner.

På Liebherr-menuen står tillige både dozere, læssemaskiner, teleskoplæssere, industri- og materialehåndteringsmaskiner og kraner til det danske marked.

Samme kurs med opdateret maskinpark

Se også:

Samme kurs med opdateret maskinpark

Når Jan K. Møller slapper af fra entreprenørmaskinerne, sker det ofte på golfbanen, i sommerhuset i Blåvand, eller i godt selskab med de tre børnebørn. I rigtig mange år har han i øvrigt været særdeles aktiv på håndboldfronten.

Han var formand for den lokale håndboldklub i 31 år, var træner for mange hold, og spillede selv divisionshåndbold til han var i starten af 40'erne. Derudover har han også været aktiv med dilettant og revy i lokalsamfundet.

I farfars fodspor

Samtidig med at Jan K. Møller blev topchef for hele JMM-koncernen 1. januar 2021, indtrådte Leif Rudebeck Petersen som direktør for Johs. Møllers Maskiner A/S. Også han har fulgt i sit fædrene ophavs fodspor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Leif Rudebeck Petersens far var ansat i produktionen på Johs. Møllers Maskinfabrik, hvor hans mor var på kontoret og også tog sig af rengøring.

Parret rykkede med familien fra Sønderjylland til Sjælland, da firmaet etablerede en afdeling i Rønnede på Sjælland, som Leif Rudebeck Petersens far fik ansvaret for.

Kranudlejer åbner afdeling i Østjylland

Se også:

Kranudlejer åbner afdeling i Østjylland

Selv startede Leif Rudebeck i virksomheden som montør i 1983 og blev siden afdelingsleder. Derefter blev han sælger og efterfølgende salgschef og salgsdirektør.

I dag er den direktør for Johs. Møllers Maskiner A/S, som har afdelinger både i Rønnede og Horsens. På mandskabslisten i Rønnede har Leif Rudebeck Petersen i øvrigt sin søn, Nicki Petersen, der indgår i salgsstyrken som distriktschef i firmaet.