Lyt til artiklen:

Arrangør ser frem til stor messe

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Abonnementsartikel

Danske Kloakmestre tror på rekorddeltagelse ved Kloakmessen 2024.

Kloakmessen 2024 forventes at blive den hidtil største af slagsen, når branchens førende leverandører gør deres indtog i MESSE C´s største hal på 14.000 kvadratmeter, og danner rammen om DM i kloak, demonstration af løsninger samt nyheder inden for teknik og services til hele kloakbranchen.

- Godt 160 udstillere er på plads, og standarealet er for længst udsolgt. Det er vigtigt for os, at det er de rigtige udstillere, som får pladserne. Derfor har vi også måttet sige nej til enkelte interesserede, som vi ikke mener, hører hjemme specifikt i kloakbranchen, fortæller Flemming Geipel, formand for Danske Kloakmestre, som arrangerer messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny kloakeftersynsordning

Begge messedage vil der være et alsidigt sceneprogram, hvor forskellige aktører fortæller om nye tendenser, lovgivning, regler og fremtidens løsninger.

- Jeg glæder mig især til, at Byggeriets Kvalitetskontrol fra scenen begge dage kan præsentere den ny kloakeftersynsordning, som jeg forventer mig meget af på branchens vegne. Men der er mange andre emner på dagsordenen fra scenen. Blandt andet om den nye LER-lov, hvor der er skærpet pligt til at registrere ledninger. Og så fortæller DM&E om deres nye entreprenøruddannelse, der begynder til maj, siger formanden.

Areal til el-maskiner

Den grønne omstilling er naturligvis et omdrejningspunkt igen i år, og udstillerne fortæller om deres seneste innovationer i en mere klimavenlig retning. Desuden har messen denne gang som noget nyt et udstillingsareal, forbeholdt el-maskiner, som der kommer flere og flere af på markedet.

- Det skal nok blive en velbesøgt messe. Der er ingen tvivl om, at i januar er der knap så meget aktivitet i branchen, og derfor har fagfolkene lidt bedre tid til at gå på messe, vurderer Flemming Geipel.

Kloakmessen finder sted 25. og 26. januar.