Lyt til artiklen:

Kloakmester fik nok og tog sagen i egen hånd

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Abonnementsartikel

Bo Knudsen fra Hvidovre Kloak ApS valgte at gå sin helt egen vej, da det blev dyrere og dyrere at komme af med den udgravede jord.

Som autoriseret kloakmester og indehaver af Hvidovre Kloak ApS er Bo Knudsen vant til at grave masser af huller og render.

I årevis brugte han både tid og penge på at deponere al den jord, der blev gravet op, indtil kloakmesteren en dag fik nok. Det skriver Aksel Benzin A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Priserne blev ved med at stige, og jeg syntes simpelthen, det var for dyrt at komme af med jorden til sidst. Så jeg begyndte at kigge mig omkring efter et anlæg, som jeg selv kunne sortere det med, fortæller Bo Knudsen i en pressemeddelelsen.

Stor kapacitet

Kloakmesteren fik øjnene op for Powerscreen Titan 600 til et åben grusgrav-arrangement, og der gik ikke længe, før han slog til og købte det 12 tons tunge sortereanlæg af Aksel Benzin A/S.

- Det har jeg ikke fortrudt, siger Bo Knudsen med et smil og uddyber:

- Anlægget bruger ikke ret meget brændstof, har en langt større kapacitet og er meget mere robust end de andre små mobile sortereanlæg, jeg kiggede på. Og så var prisen selvfølgelig også en væsentlig faktor.

Æder alt

For kloakmesteren er det også et stort plus, at han har fået et driftsikkert sortereanlæg, der ikke brokker sig over store mundfulde materialer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Bo Knudsen fodrer Titan 600 fra sin hjemmebyggede rampe. Pressefoto.

- Jeg har haft andre anlæg på prøve, og dem kunne jeg godt komme til at overfylde. Det sker ikke med Titan 600, der bare æder alt, du kommer i den. Og så er der autostart og autostop, så anlægget hele tiden får den rigtige køling. Det synes jeg er smart.

- Den vejer heller ikke alverden. Så man kan køre afsted med den på et stort fejeblad, hvis der skal løses opgaver ude i byen, siger Bo Knudsen.

Arrangør ser frem til stor messe

Se også:

Arrangør ser frem til stor messe

Titan 600, som tidligere hed Warrior 600, er det suverænt mest populære anlæg hos A/S. Virksomheden har solgt Powerscreen-anlægget til 28 kunder i Danmark, Sverige, Grønland og på Færøerne, oplyser Aksel Benzin A/S i pressemeddelelsen.