Lyt til artiklen:

Op mod et par tusinde besøgte Åben Maskinvej

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Seks udstillere var vokset til otte i forhold til sidste års arrangement i Ringsted.

Ikke færre end otte maskinfirmaer inviterede sidste weekend til Danmarks største vejfest - Åben Maskinvej 2024 i Ringsted.

Otte virksomheder med maskiner til entreprenører, landbrug, den grønne sektor og industrien har adresse i samme område i det nordøstlige Ringsted. Seks af dem har allerede vist sig frem samtidig fem gange. I år sluttede firma nummer syv og otte sig til, da Åben Maskinvej blev en realitet for sjette gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Åben Maskinvej havde besøg af mellem 1500 og 2000 gæster i løbet af de to dage. Det er med til at bevise konceptets berettigelse. Tiltrækningskraften bliver større for de maskininteresserede, når der virkelig er noget at køre efter. Og at dømme efter feedback fra alle de deltagende maskinhandlere, blev det til både salg af maskiner og masser af god maskinsnak, som firmaernes salgsfolk nu skal følge op på, fortæller marketingchef Bjørn Fuglsang hos Scantruck A/S, som er koordinator på Åben Maskinvej.

Velkommen til to nye

Scantruck A/S danner sammen med JCB-importøren Reesink Construction, Hydrema, Semler Agro, Helms TMT-Centret og S&S Bilhus gruppen af de seks "gamle" udstillere, der også var med sidste år. Men fra 2024 er to nye i klassen kommet med.

rich-media-2
Otte maskinfirmaer med en lang række forskellige maskinmærker til entreprenører, landbruget og den grønne sektor rullede op på rad og række til Åben Maskinvej 2024. Pressefoto.

S. D. Kjærsgaard er flyttet til fra Karlslunde og er nu på plads i nybyggeri på Knudslund Allé, som er "lige rundt om hjørnet" i forhold til kollegerne på Kærup Parkvej. S. D. Kjærsgaard har den danske forhandling af entreprenørmaskiner fra Case Construction og Dieci, samt høstmaskiner fra Case IH. Firmaet fik et brag af en velkomst af maskinfolket, som flokkedes i de nye lokaler allerede fra åbningen af årets arrangement.

100 meter derfra er Nellemann Machinery i gang med at bygge sit nye domicil. Firmaet havde også stillet maskiner frem i dagens anledning. Nellemann Machinery forhandler Kubota, Kärcher og Billy Goat.