Lyt til artiklen:

Startskuddet til gravearbejde i Gershøj-området har lydt

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

M.J. Eriksson forventer at grave hovedledninger ned i vejene og stikledninger ind til de enkelte huse frem til fjerde kvartal 2024.

Gravemaskinerne vil være synlige rundt om i Gershøj-området fra i dag, efter det første spadestik til udbygningen af fjernvarmenettet i Ballerup Kommune er blevet taget.

Det skriver Vestforbrænding i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Godt 3.300 kunder i kommunen vil frem mod 2028 få tilbudt at udskifte deres gas- og oliefyr til en fjernvarmeunit. Det er første etape i udbygningen af fjernvarmenettet i kommunen, som er en del af Vestforbrændings Varmeplan 2030, og som samlet skal koble op mod 39.000 husstande på fjernvarmenettet i de kommende år.

Arbejder i år og næste år

M.J. Eriksson er forsyningsselskabets entreprenør på projektet og forventer at grave hovedledninger ned i vejene og stikledninger ind til de enkelte huske frem til fjerde kvartal 2024.

Kunderne kan forvente at få installeret en fjernvarmeunit inde i deres hus i perioden fjerde kvartal 2024 til første kvartal 2025.

Mig & Min Maskine: Karl Erik og hans 82-tons Liebherr holder dumperne beskæftiget

Se også:

Mig & Min Maskine: Karl Erik og hans 82-tons Liebherr holder dumperne beskæftiget

- Det kan ikke undgås, at gravearbejdet kommer til f.eks. at påvirke trafikken, men vi forsøger at mindske generne mest muligt og gøre, hvad vi kan, for at borgerne i Gershøj og andre berørte områder er så godt informeret som muligt, siger adm. direktør i M.J. Eriksson, Stig Munch-Jensen, i pressemeddelelsen.

- Vi har stor erfaring med at arbejde i beboede områder, og vores folk i området gør alt for at lavere et professionelt stykke arbejde, der samtidig hverken fylder eller larmer mere end absolut nødvendigt, siger han.