Abonnementsartikel

Kemi-sagen, som Fyens Stiftstidende har dækket, ser nu ud til at få konsekenser for manden og kvinden bag Årslev Entreprenørforretning.

Groft uforsvarligt og groft uagtsomt. Faktisk alt for groft.

De første to klistermærker benytter kammeradvokaten, som varetager boet efter Årslev Entreprenørforretning. Det sidste er den moralske dom, der står tilbage som en skamstøtte efter "kemi-sagen" på Fyn, hvor polske arbejdere blev indkvarteret i en nedlagt kemifabrik og snydt for millioner i løn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manden og kvinden bag Ole Mørk Andersen og Pia Bolander Andersen lader dog til at være færdige i entreprenørbranchen i denne omgang. Efter at være gået spektakulært på røven med Årslev Entreprenørforretning, står de til at blive idømt en konkurskarantæne. Det skriver Fyens.dk.

Det skyldes ikke mindst, som det fremgår af kammeradvokatens redegørelse, at man har flyttet værdier i hastigt tempo lige inden konkursen. Det drejer sig om store kontanthævninger og overførsler fra selskabets konto, som ifølge kuratoren er brugt til private udgifter. Der mangler også 11 motorkøretøjer, som kort før konkursen og uden nogen betaling blev omregistreret fra Årslev Entreprenørforretning til ét af de andre selskaber ægteparret driver.

En konkurskarantæne vil betyde, at hverken Ole Mørk Andersen eller Pia Bolander Andersen vil kunne deltage i ledelsen af en virksomhed, som de ikke hæfter personligt for i en periode på typisk tre år ifølge Fyens Stiftstidende.