Lyt til artiklen:

Doosan i nyt partnerskab med Tobroco-Giant

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Fremover vil udvalgte modeller af Tobroco-Giant hjullæssere udkomme i Doosans velkendte orange farve.

Doosan Infracore Europe har underskrevet en aftale med Holland-baserede Tobroco-Giant, der er kendt for sine kompakte hjullæssere. Aftalen går på, at udvalgte modeller af Tobroco-Giants kompakte hjullæssere fremstilles i Doosans orange farve og sælges under Doosan-navnet gennem Tobroco-Giants europæiske forhandlernetværk.

- Vi er glade for vores nye partnerskab med Tobroco-Giant. Doosan kigger konstant efter at forbedre og udvide produktportefølgen for at sikre at vores kunder de mest innovative og konkurrencedygtige løsninger til deres behov. Med Tobroco-Giant har vi nu en partner med mange års erfaring og en højtydende serie af kompakte hjullæssere, siger Chris Jeong, der er CEO hos Doosan Infracore Europe.

rich-media-1
Aftalen dækker fem modeller af de kompakte hjullæssere fra Tobroco-Giant. Pressefoto.

Hos Tobroco-Giant er man også godt tilfredse med det nye partnerskab.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Dette nye partnerskab med Doosan Infracore Europe er den næste milepæl i udviklingen af vores virksomhed. Doosan er velkendt for deres innovative produkter og kundeservice, hvilket er et godt fit for Tobroco-Giant. Vi ser frem til at samarbejde med Doosan om at vækste markedet for kompakte hjullæssere.

Doosan vil introducere de første modeller, der skal forhandles gennem det nye netværk, i vægtkategorierne fra 3,5 tons til 5 tons i 2022. Partnerskabet dækker i alt fem modeller af de kompakte hjullæssere, som vil blive distribueret på tværs af hele Europa. Doosan udkommer med detaljer omkring tilbehør til maskinerne i serien i løbet af 2022.