sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Frihed (fra armeringsjernet)

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Abonnementsartikel

Armeret beton er ikke længere et problem at genbruge: armeringsjernet kan hurtigt adskilles uden at forstyrre driften på byggepladsen.

Der har altid været et svagt punkt i nedrivnings- og ombygningsindustrien, når det kommer til forarbejdning af armeret beton. Når det drejer sig om genvinding af materialet, er virksomheder blevet tvunget til (modvilligt) at affinde sig med begrænsningerne af de maskiner, de ejer. En kunde hos os, som ejer arbejdspladser over hele Europa, opsummerer et almindeligt problem: "Omkostninger og nedetid stiger, når det kommer til armeret beton. Det er et velkendt faktum, at problemet kommer fra jernet, og når det behandles af maskiner, skærer det typisk transportbåndet over, hvilket medfører nedetid for jobbet."

Hvordan gør man denne svaghed til en styrke? Ved at installere en af MB's kæbeknuserskovle på maskinen på arbejdspladsen og knuse materialet til den ønskede størrelse. Armeringsjernet kommer simpelthen ud sammen med det knuste materiale. Armeringsjernet er adskilt fra aggregaterne ved hjælp af 24V jernudskilleren - en enhed, der er installeret på MB's enhed og betjenes direkte fra gravemaskinens kabine.

Vores norditalienske kunder fortæller os: "Efter at have prøvet alle måder at behandle de riste, der kom fra nedrivningen af svinestalde, med en spormonteret knuser på stedet, introducerede vi BF90.3-knuserskovlen i vores flåde, og vi har herefter ingen problemer haft med at behandle strygejernet. Vi havde ingen nedetid, der bremsede arbejdet, hvilket vi normalt ville være stødt ind i med de andre knusere."

På en byggeplads i hjertet af en by i det sydlige Frankrig, skulle vores kunde rive en bygning fra 1930'erne ned for at skabe et nyt boligkompleks med 26 enheder. I dette tilfælde gjorde brugen af MB Crushers BF90.3 knuserskovl og installation på en Liebherr 924 gravemaskine det muligt at knuse alt det armerede beton, adskille det fra armeringsjernet og genbruge de nye aggregater til parkeringspladsens fundament. Byggelederen siger: "En fremragende økonomisk og miljømæssig fordel, der fremskynder arbejdet: vi slap hurtigt af med jernet uden problemer."

Hele MB Crushers udvalg af knuserskovle repræsenterer en afgørende, hurtig og økonomisk måde at behandle armeret beton, sveller, lysmaster, riste; direkte på stedet med den maskine, du ejer. Virksomheder, der har valgt MB Crushers enheder, har valgt at forenkle et vanskeligt arbejde.