sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Gaffeltrucks letter arbejdsgangen

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Abonnementsartikel

Der opstår let episoder, hvor der skal flyttes ting i store mængder. Det kan være i lagerhallen, på byggepladsen eller måske i hjemmet, og det kan være besværligt - og ikke mindst dårligt for din krop - at skulle flytte mange ting manuelt

Det er selvfølgelig nemmere, hvis det er samlet et sted, som eksempelvis på en palle, men det kan ikke lade sig gøre at løfte flere tons tunge paller alene med kroppen.

Gaffeltrucks gør flytningen nemmere

Derfor er det praktisk, hvis man jævnligt står i den situation, at der skal flyttes større læs, at anskaffe sig en gaffeltruck. Med diesel trucks med kraftig løfteevne kan du løfte læs på helt op til 5 tons. Det gør processen nemmere og slider meget mindre på kroppen. En anden fordel ved gaffeltrucken er, at du har mulighed for at løfte dine ting højt op. Løftearmen kan være fra 3 til 6 meter høj, så hvis du skal have et læs op på den næste etage, kan trucken klare ærterne. Og hvis du gerne vil være mere klimabevidst, kan du få trucks, der kører på el eller gas i stedet - uden at løfteevnen kompromitteres.

Truckene kan lejes

Har du en lille virksomhed, eller er det ikke hver dag, at du står i en situation, hvor der skal flyttes paller eller flere tons tunge ting, kan det langt hen ad vejen ikke svare sig at købe en truck. Til gengæld har du mulighed for at leje en truck, så du kun betaler for den i den periode, hvor du har brug for den. Det kan selvfølgelig betyde, at du kan komme til at mangle en truck, hvis der kommer en uventet situation, men hvis du kan planlægge det, kommer du sikkert ikke til at opleve nogle problemer med leasing af en truck. Og viser det sig så, at du alligevel kan bruge en truck de fleste dage, har du altid mulighed for at købe en frem for at lease.

Conmas tilbyder et væld af lifteløsninger

Måske er en gaffeltruck ikke den bedste løsning til din situation. Det kan være, at du bare skal have flyttet nogle store plader i ny og næ, eller det kan være, at du skal op og rense tagrender tre etager over jorden. I disse tilfælde er en gaffeltruck ikke den optimale løsning: Her kunne en materiellift og en søjlelift måske være mere anvendelige. Udover trucks tilbyder Conmas nemlig også en lang række af andre lifte, såsom de ovennævnte, så læs mere om, hvad Conmas tilbyder - det kan være, at de har den løsning, der passer til dig.