Lyt til artiklen:

100 procent el fra JCB på H&L

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Abonnementsartikel

Reesink Construction medbringer udelukkende el-maskiner på årets Have og Landskab - blandt andet den helt nye 2,5 tons læssemaskine 403E.

På Reesink Constructions 150 kvadratmeter store stand på årets Have og Landskab bliver der rig mulighed for at stifte bekendtskab med en del af el-maskinerne i JCBs produktlinje.

- Vi glæder os især meget til at fremvise den helt nye kompakte 2,5 tons el-læssemaskine 403E, som vi får til Danmark nu. Det bliver vores første store præsentation af maskinen, fortæller produktchef Ole Skovsgaard Daniel, Reesink Construction Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er den engelske producents første fuldelektriske hjullæsser, der efter JCBs eget udsagn leverer klassens bedste ydeevne og fuld arbejdsdag med lav støj og nul-emission drift. Maskinen drives af en 20 kWh lithium-ion batteripakke. Kombineret med højeffektive elektriske motorer samt optimeret trækkraft og hydrauliske systemer, betyder det, at den i stand til at gennemføre en hel arbejdsdag eller 4-5 timers kontinuerlig brug i en blandet arbejdscyklus.

Forhandleren medbringer på den grønne messe denne gang udelukkende el-maskiner. Og det er der en god grund til.

- Have og park-sektoren efterspørger mere og mere el, og vi har et rigtigt godt produktprogram, som er særdeles velegnet hos blandt andet anlægsgartnere, kirkegårde, boligforeninger mm., siger produktchefen.

Ud over den nye læssemaskiner tager Reesink Construction en lille håndfuld andre maskiner med.

- Det er vores 2 tons minigraver og vores teletruck. Desuden har vi to forskellige dumpere med - den lille 0,5 tons dumpster, man går bag ved, og den større 1 tons sitedumper med førersæde, siger Ole Skovsgaard Daniel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han tilføjer, at Reesink Construction på Have og landskab deler standen med søsterselskabet Reesink Turfcare.