Lyt til artiklen:

Så starter Have og Landskab

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

Alt er klart til årets store grønne messe i Slagelse.

I løbet af få dage er en mindre landsby vokset op ved Slagelse, og onsdag kl. 9 slippes de første gæster ind på Have og Landskab.

Da Maskinteknik tirsdag eftermiddag var forbi, var der masser af aktivitet på de fleste stande. Maskiner og andet udstyr kom på plads, mens arrangørerne havde travlt med at udlægge flis og trimme området, så alt er klart til det store rykind.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Foto: Torben Jastram.

277 udstillere vil fremvise deres mange produkter til de besøgende på Have og Landskab, og forhåbentlig bliver der gjort en lang række gode handler, inden det hele lukker ned igen fredag eftermiddag.

Allerede på messens første dag uddeles Maskinleverandørernes Innovationspriser. I den konkurrence er der i år rekordmange nyheder tilmeldt - i alt 28, heraf otte Verdensnyheder, 19 Danmarksnyheder og en enkelt maskine i kategorien Firmanyheder.

Aldrig har der været indstillet så mange nyheder i konkurrencen før, og det er et tegn på en branche, der ikke står stille.

Maskinteknik er naturligvis på Have og Landskab, hvor du kan møde både vores journalister og marketingkonsulenter. Vi har sammen med vores kollegaer fra Grøn Teknik og Fritidsmarkedet en stand på Strøget nummer 20, så kig forbi.