Lyt til artiklen:

Uponor viser bæredygtige nyheder på Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

Nyt system til effektiv regnvandshåndtering er blandt Uponor Infras nyheder på Kloakmessen i Fredericia til januar.

Hvert andet år samles eksperter og nøgleaktører inden for kloak- og spildevandssektoren på Kloakmessen i Fredericia, og det er en begivenhed, Uponor Infra altid ser frem til med spænding, fortæller salgschef Søren Rasmussen:

- Vi er fast deltager gennem mange år og har altid præsenteret et bredt sortiment af produkter til håndtering af spildevand. Men 2024-udgaven bliver alligevel noget særligt for os, for vi mener selv at have taget et kvantespring i udviklingen af effektive og bæredygtige løsninger til sektoren, påpeger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Branchen ser frem til Kloakmessen

Se også:

Branchen ser frem til Kloakmessen

Salgschefen ser især frem til at præsentere Uponor Infras nye Vault-brønd på Kloakmessen, som han betegner som et teknisk gennembrud.

- Uponor Vault er et kompakt filtermagasin designet til oprensning af regnvand fra hærdede overflader på op til 20 hektar. Det er et alsidigt system, som kan placeres under trafikerede områder, parkeringspladser eller grønne områder, beretter Søren Rasmussen.

Oprensningen sker i tre trin, som indeholder grov adskillelse med sandfang, aflejring af partikler og en afsluttende filtrering.

rich-media-3
Brønden er lavet i bæredygtige materialer. Pressefoto.

Stigende mængder regnvand

- Med de stadig hyppigere og mere intense nedbørshændelser er det vigtigt med systemer, der effektivt håndterer store mængder regnvand. Vores nye brønde er skræddersyet til at sikre, at regnvand renses grundigt, før det ledes gennem rørledningerne og ud i recipienterne, oplyser Søren Rasmussen.

Han tilføjer, at Uponor Infra satser på udvikling af CO2-reducerende produkter. Der er tale om produkter, som er bæredygtigt produceret og håndteret samt baseret på genanvendelige råmaterialer. Disse produkter, der er valideret med EPD'er (Environmental Product Declarations), kan man også glæde sig til at se på Kloakmessen

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Disse produkter udgør ikke blot en bæredygtig løsning for vores kunder, men de bidrager også til at mindske vores samlede miljøpåvirkning, siger Søren Rasmussen.

Kloakmessen finder sted i MESSE C Fredericia den 25.-26. januar 2024.

Masser af værktøj på Kloakmessen

Se også:

Masser af værktøj på Kloakmessen