Lyt til artiklen:

Masser af værktøj på Kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Abonnementsartikel

Milwaukee Tool og 3Aktive viser det nyeste grej frem på kloakbranchens fagmesse i Fredericia.

Om under tre måneder åbner dørene til den sjette udgave af Kloakmessen, som er tilbage på den kendte januar-termin efter "corona-flytningen" i 2022.

Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse byder på flere end 160 udstillere. En af dem er værktøjsproducenten Milwaukee Tool, som blandt andet præsenterer de nyeste "grønne" maskiner og værktøjer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Der bliver set frem til Kloakmessen hos Milwaukee Tool. Pressefoto.

- Den grønne omstilling går også stærkt i kloak- og entreprenørbranchen, og vi har hos Milwaukee Tool fokus på at erstatte fossile brændstoffer med batteri, siger Thomas Drue, Key Account Manager i Milwaukee Tool Plumbing, i en pressemeddelelse.

- Med vores MX Fuel-platform kan for eksempel kapsave, rørskærere, nedbrydningshammere og lystårne køre på batteri, forklarer han.

Fokus på tv-inspektion

Milwaukees "almindelige", batteridrevne powertools bliver også præsenteret på messen i Fredericia, tilføjer Thomas Drue.

Stor mangel på kloakmestre: Behovet har aldrig været større

Se også:

Stor mangel på kloakmestre: Behovet har aldrig været større

- Desuden har vi også fokus på tv-inspektion og rens - samt på personlige værnemidler, som er et vigtigt område for os, siger Thomas Drue, som ser frem til Kloakmessen:

- Det er en rigtig god messe for os, og vi forventer at få gode snakke med vores forhandlere og ikke mindst vores brugere, altså kloakmestrene og entreprenørerne, konstaterer han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Relevante fagfolk

Også hos 3Aktive i Kolding, leverandør af maskiner og værktøj til kloak-, bygge- og anlægsbranchen, glæder sig til Kloakmessen:

- Det er en vigtig messe for os, fordi den er så målrettet og branchespecifik. Vi oplever, at dem der kommer på messen, er relevante fagfolk - ikke "turister", der skal have dagen til at gå, påpeger kategorichef Jan Douglas.

rich-media-5
3Aktive fra Kolding har importen af Gejos i Danmark. Pressefoto.

På standen kan de besøgende blandt andet opleve udstyr til tv-inspektion af kloakker.

- Vi viser vores eget kloak-tv-mærke, Gejos, som vi har importen af i Danmark. Og så naturligvis alt hvad der hedder værktøj og maskiner til kloakering, herunder vibrationsmateriel. Vi har ikke gravemaskiner, men alt "derunder" har vi, oplyser Jan Douglas.

Få vist flaget

Selv om om 3Aktive har mere end et dusin år på bagen, er virksomheden stadig "ny" i manges øjne, bemærker Jan Douglas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nogle ser os stadig lidt som den nye spiller på markedet, så det er vigtigt jævnligt at få vist flaget; vise hvem vi er, og hvad vi kan, og det er Kloakmessen et rigtigt godt forum til, slutter han.

Kloakmessen finder sted 25. og 26. januar 2024 i Messe C i Fredericia.