Lyt til artiklen:

Markant besøgsfremgang på E&H

00:00
Hastighed: ???x
02:41

Abonnementsartikel

Tre dages entreprenørmesse bød på masser af grej og gode fagsnakke. E&H-arrangørerne kan gøre status på en succesrig messe med stor besøgsfremgang.

De sidste forberedelser til Entreprenør & Håndværk foregik i heldagsregn, og selvom det gav lidt mudder på gangstierne, slap messefolket for mere regn under selve messen.

Det betød, at de rekord mange besøgende fagfolk kunne nyde de godt 115 udstillere, som havde grej og udstyr med i nærmest alle afskygninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

9373 fagfolk slog vejen forbi MCH's udearealer, hvor E&H igen blev afviklet for fjerde gang. Det er en stor fremgang siden sidste udgave i 2018, hvor 5758 folk lagde vejen forbi messen.

Kundekontakt og købelyst

Blandt udstillerfeltet glæder man sig over en værdifuld messedeltagelse, hvor særligt kvaliteten af de besøgende fremhæves af Jan Dahl, der er salgs- og marketingchef i Wirtgen.

Se video: Legeplads med de helt store maskiner på E&H

Se også:

Se video: Legeplads med de helt store maskiner på E&H

- Der har været rigtig mange kunder forbi, og det har været de helt rigtige. Det er beslutningstagerne, der har besøgt os, og vi har indgået nogle gode handler, så vi har haft en virkelig god messe, siger Jan Dahl, der bakkes op af udlejningschef Henrik Osbæck fra Stark Udlejning:

- E&H er en unik mulighed for at få lov til at fremvise vores materiel. På en messe kommer vi ud til nogen, der ikke kommer forbi forretningen i det daglige og ikke er i vores umiddelbare kundekreds. Så vi finder nye kunder og får sat ansigt på dem, der bruger vores grej, og det er meget værdifuldt. Det er de helt rigtige mennesker, der kommer her.

Zeppelin-lærling vinder DBL

Se også:

Zeppelin-lærling vinder DBL

Øjenkontakten er afgørende

Gennemgående for messens deltagere var glæden over igen at kunne mødes ansigt til ansigt med kolleger og kunder på tværs af branchen, og ifølge formanden for brancheforeningen Maskinleverandørerne, der er medarrangør af E&H, er det afgørende i handelsøjemed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu har vi i halvandet år været tvunget til at blive hjemme og holde Teams-møder. Nu kan vi endelig mødes igen, og det giver bare noget helt andet. For man skal altså kunne kigge hinanden i øjnene, når man handler, og det er nu engang nemmere, når man står her face-to-face, siger Klaus Meldgaard, der med et glimt i øjet tilføjer, at begejstringen i branchen kan sidestilles med at sende små børn ind i en legetøjsforretning.

Elektriske trillebøre stryger over disken

Se også:

Elektriske trillebøre stryger over disken

Han suppleres af direktøren for brancheforeningen, Klaus Nissen, der understreger, at de nu ser frem mod næste udgave af Entreprenør & Håndværk.

- Vi glæder os allerede til det fortsatte samarbejde med MCH og til den næste E&H-messe, og vi vil nu sammen evaluere denne messe grundigt med henblik på fastlæggelse af terminen, siger direktøren.

E&H 2021 blev afholdt sideløbende med Transportmessen, og i alt tiltrak de to messer 33.418 besøgende fagfolk.