Lyt til artiklen:

Vejdirektoratet præsenterer årets vejprojekter for 5,5 milliarder kroner

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Abonnementsartikel

Onsdag den 6. marts deltager omkring 240 entreprenører i Vejdirektoratets Leverandørdag i Middelfart for at blive klogere på de kommende projekter.

Siden Infrastrukturplan 2035 blev vedtaget i Folketinget har der været godt gang i arbejdet med at udbygge den danske infrastruktur, og det arbejde kommer til at fortsætte de kommende år.

Derfor inviterer Vejdirektoratet branchen indenfor til Vejdirektoratets Leverandørdag onsdag d. 6. marts i Middelfart. Her vil man fortælle om de mange nye projekter, og hvilke opgaver projekterne kaster af sig, som branchen kan byde på. Formålet er at sikre, at udbudsprocessen går så smidigt som muligt, så både leverandørbranchen og Vejdirektoratet sparer tid og dermed penge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarsleff præsenterer historisk høj ordreindgang i delårsrapport

Se også:

Aarsleff præsenterer historisk høj ordreindgang i delårsrapport

Alene i år vil Vejdirektoratet udbyde opgaver for 5,5 milliarder kroner, der skal i gang i marken i løbet af 2024 og 2025. Der er opgaver til både store entreprenører og mindre lokale entreprenører.

Kontrakterne er fordelt på en håndfuld store anlægsprojekter som udvidelsen af motorvejen E45 mellem Aarhus og Vejle, den nye jernbane over Vestfyn samt udvidelsen af Hillerødmotorvejen og Kalundborgmotorvejen. 65 mindre anlægsprojekter fordelt i hele landet, 75 vedligeholdelsesopgaver på belægninger og omkring 100 vedligeholdelsesopgaver på bygværker.