Lyt til artiklen:

Aarsleff præsenterer historisk høj ordreindgang i delårsrapport

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Med en ordreindgang på 7,5 milliarder kroner i første kvartal af regnskabsåret 2023-2024 kommer Aarsleff ikke til at mangle arbejde lige foreløbigt.

Bestyrelsen for Per Aarsleff Holding A/S har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten for første kvartal af regnskabsåret 2023/24.

- Vi har høj aktivitet. Særligt anlægsprojekter og projekter relateret til den grønne omstilling holder Aarsleff-koncernens mange dygtige medarbejdere både i og uden for Danmark godt beskæftiget, og helt som ventet ser vi en afmatning indenfor byggeri. Vi leverer et tilfredsstillende resultat, og kvartalet byder også på en historisk høj ordreindgang og en tilsvarende høj ordrebeholdning, siger administrerende direktør i Aarsleff, Jesper Kristian Jacobsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ekspert i grundvandssænkning vinder opgave på Nordhavnstunnelen

Se også:

Ekspert i grundvandssænkning vinder opgave på Nordhavnstunnelen

Med den solide ordreindgang på 7,5 milliarder kroner i første kvartal lander Aarsleffs ordrebeholdning på 24,5 milliarder kroner.

Omsætningen steg en lille smule i første kvartal med 0,2 procent og udgjorde cirka 5,3 milliarder kroner. EBIT landede på 206 millioner kroner svarende til en EBIT-margin på 3,9 procent.

Aarsleff kan desuden præsentere et særdeles positivt cash flow fra driften på 1,13 milliarder kroner, der som forventet er positivt påvirket med 755 millioner fra en kraftigt faldende arbejdskapital.

Delårsrapporten rykker ikke ved Aarsleffs forventninger til regnskabsåret, der lyder således:

  • Omsætningsvækst på -4 til 1 procent svarende til en omsætning på 19,5 til 20,5 milliarder kroner.
  • EBIT på 900 til 1000 millioner kroner.