Lyt til artiklen:

Eurostar Danmark bliver til Saferoad Services

00:00
Hastighed: ???x
03:06

Abonnementsartikel

Det nye navn er allerede synligt på medarbejdernes arbejdstøj. Snart følger køretøjer og andet materiel.

På den første dag i april er Eurostar Danmark officielt blevet til Saferoad Services. Dermed signalerer vejstribe-leverandøren sit tilhørsforhold til Saferoad Gruppen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Saferoad Services.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Saferoad Gruppen er en af Europas førende leverandører af vejsikkerhed. Virksomheden har mere end 75 års historie. Denne historie har Eurostar været en del af siden 2004, siger adm. direktør i Saferoad Services A/S, Jesper Wraae-Bess, i pressemeddelelsen.

Arbejder i flere lande

Saferoad har cirka 80 specialiserede medarbejdere i Danmark, som planlægger og udfører vejmarkeringer i hele landet ud fra adresser på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Tilsammen har Saferoad Gruppen mere end 2.500 medarbejdere fordelt på et halvt hundrede adresser rundt i over 21 lande i Europa.

rich-media-2
Det nye navn er allerede synligt på medarbejdernes arbejdstøj. Foto: Saferoad Services.

- Saferoad Services skal fortsætte det gode samarbejde med danske kommuner og Vejdirektoratet om at udvikle og udrulle vejmarkeringer. Vi skal hele tiden tilstræbe at forbedre trafiksikkerheden og gøre vejnettet klar til stadig mere intelligente køretøjer, siger Jesper Wraae-Bess.

De senere år har Eurostar Danmark i stigende grad også leveret markeringer til private veje, P-pladser og logistikejendomme og dekorationer til legepladser med videre. Dette vil også blive et forretningsområde for Saferoad Services, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Afprøver ny teknologi

Som et mindre selskab i Saferoad Gruppen, der agerer på et mindre marked, har Saferoad Services mulighed for at afprøve ny og renere teknologi.

Det gælder fx de efterhånden mange investeringer i mindre og eldrevne biler og el-trailere til vejmarkering, som leverandøren har foretaget de senere år.

- Vi er allerede kommet langt med at nedbringe CO2-udledningen fra vores arbejde. Det gør vejmarkeringen i Danmark mere klimavenligt, og samtidig viser vi vejen for vores kolleger på de større europæiske markedet. Og det vil vi fortsætte med, siger direktøren.

Munck overdrager LKF Vejmarkering til Eurostar Danmark

Se også:

Munck overdrager LKF Vejmarkering til Eurostar Danmark

Saferoads Services oplyser, at deres mission er at udvikle innovative og bæredygtige løsninger, der bridrager til at reducere antallet af dræbte og alvorligt tilskadekomne i trafikken.

Hen over 2024

Det nye navn er allerede synligt på medarbejdernes arbejdstøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hen ad vejen vil køretøjer og andet materiel også blive dekoreret med Saferoad Services logo, farver og tyopgrafi.

NCC farver landets veje og pladser

Se også:

NCC farver landets veje og pladser

- Skiftet til Saferoads design kommer til at ske løbende hen over 2024, og i løbet af foråret får Saferoad Services en ny hjemmeside. Vi skifter e-mailadresser 1. april, men e-mails til vores gamle e-mailadresser viderestilles. Og vores telefonnumre forbliver uændret, siger selskabets direktør.