Lyt til artiklen:

Case bryder historisk nummerrække

00:00
Hastighed: ???x
02:47

Abonnementsartikel

Den helt nye 651G Evolution udfylder et hul mellem 621G og 721G og bryder med den traditionelle nummerrække siden seriens lancering.

Case Construction har opgraderet sin mellemstore hjullæsser-serie med lanceringen af en ottende model til serien.

Det skriver Case-importør S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med udgangspunkt i Case 621G tilbyder den nye 651G forbedret læssepræstation, som ifølge importøren resulterer i førsteklasses produktivitets- og præstationsniveauer.

Endnu flere funktioner

SDK-sælger Malthe Høst er begejstret for den nye model og glæder sig til at vise den frem for kunderne.

Case-importør med rekordomsætning

Se også:

Case-importør med rekordomsætning

- Ved lanceringen af Evolution-modellerne blev vi blæst bagover af især deres løftekapacitet, brændstoføkonomi og kabineudsyn, siger Malthe Høst i pressemeddelelsen.

- Det faktum, at vi nu også kan tilbyde en model, der udfylder hullet mellem 621G og 721G og samtidig byder på endnu flere funktioner, gør os yderst konkurrencedygtige i det danske marked. Og så hjælper det selvfølgelig, at vi har et stærkt lager til omgående levering, siger sælgeren.

Stærkere chassis

Den nye Case 651G vejer 14 tons, har to tons højere tipping load end 621'eren, og så kan den løfte 5,5 tons i skovlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig har den stærkere chassis, ligesom de tre større modeller, for at klare den højere ydeevne.

SDK bød indenfor til Entreprenørdag

Se også:

SDK bød indenfor til Entreprenørdag

Den nye model nyder godt af de samme fordele som resten af Evolution-serien, heriblandt senere og grønnere energi, integreret vejesystem og 360 graders kabineudsyn, lyder det.

Siden 1987

Case Construction-produktchef hos S.D. Kjærsgaard, Marinus Soelberg, er lige så begejstret for den nye model, og han har taget de historiske briller på:

rich-media-5
651G og Marinus Soelberg fra SDK. Foto: S.D. Kjærsgaard.

- Den ikoniske 21-serie blev indført i 1987, hvor tallet blev valgt som symbol på vores indtræden i det 21. århundrede med de banebrydende innovationer, det førte med sig, fortæller Marinus Soelberg.

- Vi prioriterer altid vores kunders feedback højt, og vi har bemærket en stigende efterspørgsel på en gummiged, der passer ind mellem de populære modeller 621G og 721G. Dette ønske imødekommer vi nu, og vi håber, at den nye tilføjelse vil blive positivt modtaget af vores kunder, fortsætter han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Case 651G er allerede tilgængelig i Danmark og distribueres af S.D. Kjærsgaards afdelinger landet over, ligesom de øvrige Evolution-modeller.

Første model i Europa

Se også:

Første model i Europa