Seks-årig partneringaftale med både No-Dig og gravearbejde

Entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S er klar til at gå under jorden i Fredericia. Her har Fredericia Spildevand A/S signeret en aftale med entreprenørfirmaet om sanering af kommunens kloakledninger.

Aftalen løber over seks år, hvor der både skal anvendes No-Dig-metoder og udføres traditionelt kloakarbejde ved opgravning. Det er den første aftale af sin art, hvor No-Dig og gravearbejde er samlet i én kontrakt, og hele projektet kommer til at foregå efter principperne i partnering-samarbejdsformen.

- Vi har været igennem en lang tilbudsproces med tre yderst kompetente tilbudsgivere, hvoraf Aarsleffs tilbud var det økonomisk mest fordelagtige, fortæller Per Holm, der er administrerende direktør for Fredericia Spildevand A/S.

Aarsleff har stor erfaring fra partneringaftaler. Og en af virksomhedens absolutte styrker er kompetencerne inden for kloaksanering, såvel når det sker med traditionel opgravning og når der anvendes No-Dig. Her betragter Aarsleff sig selv som blandt de førende på verdensplan.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ping-pong-spillet i partneringfaconen indebærer blandt andet, at syv medarbejdere fra Fredericia Spildevand A/S overgår til Aarsleff.

- Vi har stor fokus på virksomhedsoverdragelsen. Og det er vigtigt for os, at både vi og vore medarbejdere er trygge ved det nye samarbejde, siger Fredericia Spildevands direktør, Per Holm.

Værdien af aftalen forventes at blive på 150 millioner kroner over de seks år. Og i Fredericia glæder spildevandsselskabet sig til valuta for pengene.

- Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde og glæder os til at kunne tilbyde borgere og erhvervsliv i Fredericia Kommune en endnu bedre og mere fremtidssikret spildevandshåndtering. Med denne aftale kan vi levere større forsyningssikkerhed, og vi står bedre rustet i forhold til håndtering af øgede vandmængder som følge af klimaforandringerne, siger Per Holm.