Abonnementsartikel

Positiv udvikling i Danmark skal fastholdes gennem ny rollefordeling hos Wavin Danmark.

Den danske byggebranche har gennemgået store forandringer de seneste år. Hos Wavin Danmark, der er en del af den internationale Wavin-koncern, som er en af Europas største producenter af rørsystemer i plast, har forandringerne også kunne mærkes.

Virksomheden er trods udfordringerne kommet styrket ud af kriseårene og tilpasser nu den danske salgsorganisation, så virksomheden fortsat kan være på forkant med markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er kommet godt igennem kriseårene og har styrket vores markedsposition i både VA- og VVS-segmentet, fordi vi har været i stand til konstant at være på forkant med markedet i forhold til, hvordan vi har organiseret og prioriteret vores ressourcer. Denne evne vil vi gerne fastholde, og vi ændrer derfor vores salgsorganisation, siger Per Dollerup Mikkelsen, administrerende direktør for Wavin Danmark.

Ændringer i ledelsen

Ændringerne sker primært på det ledelsesmæssige og det organisatoriske område, hvor Wavin lægger salgsafdelingerne for VA og VVS sammen. Salgskonsulenterne vil fortsat varetage samme fagområde, distrikt og kundeportefølje som hidtil.

Bo Vestergaard Nielsen er udnævnt til salgsdirektør med ansvar for salg til det danske marked inden for både VA og VVS, og med reference til administrerende direktør Per Dollerup Mikkelsen.

Med reference til Bo Vestergaard Nielsen er Troels Krogh udnævnt til salgschef for Key Accounts. I denne funktion vil Troels Krogh have det samlede ansvar for udviklingen af Wavins samarbejde med forhandlerne.

Ligeledes med reference til Bo Vestergaard Nielsen er Henrik Brogens udnævnt til salgschef for projektsalg med ansvar for både VA- og VVS-markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er overbeviste om, at vi med disse ændringer har etableret et stærkt afsæt til ny vækst og udvikling af vores markedsposition, og vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med forhandlere og kunder, udtaler Per Dollerup Mikkelsen.

Ændringerne er trådt i kraft pr. 19. maj 2014.