Abonnementsartikel

Tre danske maskinførere er klar til at forsvare de rød/hvide faner under EM i Case Rodeo i Paris.

De tre danske maskinførere, der gik videre efter den danske finale, der blev afholdt hos den danske importør af Case Construction, S. D. Kjærsgaard, i Kolding i august, er nu klar til Case Rodeo finalen, der afholdes hos Case Construction i Paris.

Holdet, der skal forsvare de danske farver, er Nicolaj Hansen Jepsen fra Ullerslev, Søren Markussen fra Holstebro og Bendt Martin Risom fra Vildbjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere discipliner

De tre maskinførere kommer til at dyste i forskellige maskindicipliner, gravemaskiner, gummihjulslæssere, skidsteer med mere. Konkurrencen er både på tid og præcision, og træningen starter fredag den 24. oktober, mens selve finalen er lørdag den 25. oktober i Cases besøgscenter, der til dagen er pyntet i bedste USA Case Rodeo stil.

- Ud over det meget seriøse i konkurrencen plejer vi også at opleve en helt fantastisk ånd, når maskinførerne mødes fra hele Europa, med det til fælles at de tager deres håndværk meget seriøst, og samtidig er med på at feste de par dage konkurrencen varer, udtaler teamchef Arne Nordestgaard, der til daglig også er distriktschef hos S.D. Kjærsgaard, og tilføjer:

- Case har afholdt disse konkurrencer i USA i mange år, og ved at maskinførerne er meget vigtige, når maskinvalget skal ske, og derfor laver de denne type arrangementer for at hylde og feste med hverdagens helte, som de siger "over there".