Lyt til artiklen:

Ajos sælger skurene og vil fokusere på pavillonløsninger

00:00
Hastighed: ???x
00:00

MT Højgaards forretningsenhed Ajos sælger alle aktiviteter indenfor skure, byggepladsindretning og midlertidige installationer.

Tidligere på året besluttede man i udlejningsvirksomheden Ajos at sælge sin kranafdeling for at frigive midler og fokus til virksomhedens andre brancheområder - heriblandt pavillonløsningerne. Nu går man endnu længere.

Virksomheden, der er en forretningsenhed under MT Højgaard, har nemlig meddelt, at man med virkning fra den 1. oktober har solgt samtlige af sine aktiviteter indenfor skure, byggepladsindretning og midlertidige installationer til udlejningsvirksomheden CP.

Det gør man, for at Ajos kan fortsætte udviklingen af de føromtalte, bæredygtige pavillonløsninger.

- Efter frasalgene af flere afdelinger det seneste år tager vi nu det sidste skridt og fokuserer udelukkende på de bæredygtige pavillonløsninger, som er et område med rigtig gode vækstudsigter. Specialiseringen giver os mulighed for at foretage de investeringer, der er nødvendige for at imødekomme den stigende efterspørgsel og hurtigt eksekvere og levere bæredygtige løsninger til kunderne, siger Ole Wamsler, administrerende direktør i Ajos.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Pavillonløsningerne anvendes blandt andet som midlertidige skoler, institutioner, kontorer, kantiner, klinikker, beboelse eller til genhusning i forbindelse med store renoveringsprojekter. De kan bygges sammen i stort antal og i flere plan og tilpasses til den enkelte funktion.

Medarbejdere rykker med

Handlen omfatter en række specialiserede medarbejdere i Køge og Vejle samt al materiel, inklusiv cirka 1400 kontor- og skurvogne samt containere og cirka 150 enheder i ordre. I 2020 havde aktiviteterne en omsætning på 51 millioner kroner, og en lignende omsætning ventes i 2021.

- Vi er glade for at have fundet det helt rigtige hjem til aktiviteterne og de dygtige medarbejdere med salget til CP, som har været vores foretrukne køber i forløbet. Derfor ser vi også meget frem til at etablere et godt og langvarigt samarbejde mellem CP og virksomhederne i MT Højgaard Holding-koncernen, siger Morten Hansen, administrerende direktør og koncernchef i MT Højgaard Holding.