Lyt til artiklen:

Udlejningsgigant overtager konkurrent

00:00
Hastighed: ???x
01:31

GSV har opkøbt virksomheden Mogens Hansen. Dermed får GSV 12 nye maskinførere og 22 større maskiner.

Et livsværk. Det er hvad Mogens Hansen har solgt til GSV. Den store materieludlejningsvirksomhed har opkøbt Mogens Hansens virksomhed, der er opkaldt efter den nu tidligere ejer.

44 år har han drevet sin virksomhed, og derfor var det heller ikke nogen let beslutning at sælge.

- Nu har jeg besluttet, at det er min tur til at træde lidt på bremsen. Det kan jeg gøre, fordi jeg ved, at mine ansatte bliver en ny og vigtig del af GSV, og at mine kunder fortsat vil få en god og personlig service. Jeg giver faklen videre, og jeg må sige, at jeg gør det med stolthed. I al beskedenhed synes jeg, at det er et skulderklap både til vores virksomhed men i høj grad også til mine dygtige ansatte, at firmaet nu bliver en del af GSV, siger Mogens Hansen.

Overdragelsen er sket med virkning fra den 1. oktober, og dermed er virksomhedens 22 store maskiner og 12 ansatte nu en del af GSV.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er en tillidssag at købe en virksomhed, som andre har lagt en masse kræfter i at starte og drive - og ikke mindst drevet godt. Derfor er jeg glad for, at vi får lov til at byde 12 nye kollegaer velkommen her i GSV. De styrker helt klart vores tilbud og service, når det kommer til det tunge materiel, hvor de nye medarbejdere arbejder som maskinførere - så det er også en rigtig god nyhed for vores kunder, siger Dan O. Vorsholt, der er CEO i GSV.

Der nævnes ikke noget om prisen på handlen.