Lyt til artiklen:

Store forventninger til Wacker Neuson på Bauma

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Abonnementsartikel

Wacker Neuson vil blandt andet udstille et stort sortiment af emissionsfri maskiner på Bauma 2022.

Forventningerne er store hos Stemas, når maskinproducenten Wacker Neuson udstiller på verdens største entreprenørmesse, Bauma, i München til oktober i år.

Det skriver Stemas A/S, som er dansk importør og forhandler af Wacker Neuson, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ved, at Wacker Neuson vil gøre rigtig meget ud af de miljørigtige, emissionsfri maskiner i den efterhånden omfangsrige Zero-emissions-serie, siger direktør hos Stemas A/S Robert Kjærgaard i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Her ser vi Wacker Neuson som klart i spidsen, og jeg har en fornemmelse af, at der er flere markante nyheder på vej, som først afsløres på selve messen i München.

Emissionsfri materiel

Wacker Neuson vil på den 5000 kvadratmeter store stand blandt andet udstille et stort sortiment af emissionsfri maskiner med nyt materiel, nye services og særlige finansieringsløsninger.

Ligeledes vil besøgende få mulighed for at lære, hvordan entreprenørmaskiner og udstyr bliver mere og mere digitalt.

MTH på vibratorindkøb

Se også:

MTH på vibratorindkøb

Wacker Neuson lancerer desuden en ny serie af emissionsfri pladevibratorer og er klar med den første reversible plade på el, APU3050e.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Den første emissionsfri, reversible pladevibrator præsenteres på Bauma i oktober. Pressefoto.

Ligeledes venter en ny version af ti tons hjulgravemaskinen EW100, og til betonkomprimereng møder Wacker Neuson med det nye hjælpesystem ConcreTec.

Stemas viser rundt

Stemas glæder sig til at tage imod de danske besøgende på messen, når den store Wacker Neuson-stand skal vises frem i München.

- Hvis den danske messelyst kan bruges som pejlestok, kommer der også rigtig mange besøgende på Bauma i München. Corona-tiden genererede helt tydeligt en stor interesse for at komme ud og se på maskiner igen, slutter Robert Kjærsgaard.

Wacker Neuson el-testede i Tyskland

Se også:

Wacker Neuson el-testede i Tyskland

Flere end 620.000 gæster fra over 200 lande besøgte den seneste udgave af entreprenørmessen Bauma, som sidst fandt sted i 2019.

Bauma 2022 begynder i München mandag 24. oktober og varer frem til søndag 30. oktober.