Lyt til artiklen:

Maskiner, merchandise, mad og dæk-spark

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

Traditionen tro inviterer flere importører til åbent hus mellem jul og nytår. Maskinteknik var onsdag med et par steder.

Efter to års coronapause kunne Hydrema igen åbne dørene til Hydremadagene i Støvring onsdag, hvor rigtig mange lige fra morgenstunden valgte at besøge producenten.

I løbet af dagen bød man gæsterne på både morgenbord og senere frokost, mens der var lejlighed til at se maskiner og merchandise. Underleverandørerne Leica og Engcon havde lavet en lille udstilling af nogle af deres respektive produkter, så der var masser af muligheder for at høre om blandt andet de nyeste tiltrotatorer eller 3D-maskinstyring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hydrema tilbød interesserede rundtur på fabrikken, mens andre kunne fornøje sig på demoområdet med at teste hjullæsser og rendegraver.

rich-media-3
Der var godt gang i salget af kasketter, arbejdstøj og andet merchandise på Hydremadagene. Foto: Torben Jastram.

Tre dage med pølsevogn hos SDK

Blot 15 kilometer nord for Hydremas adresse - i Frejlev - var der også åbent hus hos S.D. Kjærsgaard, som har fadøl og pølsevogn på programmet fra onsdag til fredag (gælder for øvrigt også afdelingen i Karlslunde).

Desuden er det muligt for kunder at besigtige den ret store beholdning af maskiner - ikke mindst en solid stribe Case-minigravere, der er klar til kunderne i 2023.

Case Construction lancerede i foråret den nye minigraverserie i Europa. D-serien har 20 modeller fra 1,2 til 6,2 tons - inklusive 2 elektriske modeller.

rich-media-4
Hos S.D. Kjærsgaard i Frejlev er masser af minigravere linet op og klar til 2023-salg. Foto: Torben Jastram.

Rekordsalg hos Stemas

Længere mod syd åbnede også Stemas onsdag dørene for deres åbent hus-arrangement, som var tilbage efter corona-aflysninger i både 2020 og 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også her var der pølser på grillen og øl i hanerne, mens det naturligvis var muligt at besigtige værksted og maskiner.

rich-media-6
Onsdag var der åbent hus hos Stemas i Hadsten. Foto: Torben Jastram.

Stemas A/S går til nytår ud af det første hele kalenderår som importør af fuldt Wacker Neuson-program, og det har været et rekordår.

- Vi har aldrig leveret så mange maskiner, som det har været tilfældet i år, fortæller direktør og partner Robert Kjærgaard, Stemas A/S.