Lyt til artiklen:

Teknikentreprenør styrker serviceforretningen i Jylland

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg samler Aarhuslokationerne.

Wicotec Kirkebjerg samler sine to nuværende lokationer i Aarhus på en og samme adresse i større og mere tidssvarende lokaler.

Det sker efter, at virksomheden over de seneste år har opbygget en betragtelig opgaveportefølje inden for teknisk service og Facility Management, og flere opgaver kommer til, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udlejer forventer yderligere maskinpark-opkøb

Se også:

Udlejer forventer yderligere maskinpark-opkøb

- Vi har i det sidste halve år arbejdet med en omfattende omlægning af den jyske del af forretningen fra hovedsageligt entreprisebaseret projektforretning til nu primært tværfaglig serviceforretning baseret på større service- og rammeaftaler i offentligt og privat regi.

Det fortæller regionschef for Wicotec Kirkebjerg i Vestdanmark, Bertil Høegh, i pressemeddelelsen.

- Det stiller krav til de fysiske rammer, hvor virksomheden har brug for mere plads og en mere hensigtsmæssig indretning. Det får vi her på den nye adresse, hvor de mere gunstige rammer også kommer medarbejderne til gode, siger regionschefen.

Plads til alle fag

Den nye adresse hedder Elmegårdsvej 32, 8361 Hasselager, og 28 af Wicotec Kirkebjergs funktionærer og 122 montører er tilknyttet adressen, som har både kontor- og mødefaciliteter, lager og værkstedsfaciliteter.

- I de nye rammer har vi plads til at samle alle fag, herunder el, VVS og sprinkler, ventilation og køl, brand og sikring, gasservice samt lager og administration, hvilket er nødvendigt med den type opgaver, vi har og forventer at få flere af, siger regionschef Bertil Høegh.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Renta Group opkøber dansk udlejer

Se også:

Renta Group opkøber dansk udlejer

Hvad angår koncernens lokation i Kolding, så bliver medarbejderne indtil videre i de nuværende rammer, oplyser Wicotec Kirkebjerg.

- Selvom det er helt tydeligt, at vi også i den del af landet oplever øget aktivitet og stigende efterspørgsel på netop serviceydelser. Blandt andet udfører vi service og vedligehold for Forsvarets Ejendomsstyrelse på deres ejendomme i Region Syddanmark, fortæller regionschefen.

Wicotec Kirkebjerg har i det jyske flere større servicekunder, blandt andet Coor Management, Stark, Arriva, DSB samt Trefor, hvor Wicotec Kirkebjerg udfører og vedligeholder drikkevandsledningerne i Trekantsområdet.