Lyt til artiklen:

Gorm Hansen A/S ansætter ny administrerende direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Iris Hovmøller er pr. første 1. december 2023 indtrådt som administrerende direktør hos Roskilde-entreprenøren.

Roskilde-entreprenøren Gorm Hansen A/S har haft nogle fremgangsrige år. På blot fem år er medarbejderstaben mere end fordoblet, så virksomheden i dag har mere end 140 ansatte. Den store vækst og voksende forretning har resulteret i, at Gorm Hansen A/S sidste vinter iværksatte en organisationstilpasning og påbegyndte en direktionsudvidelse.

rich-media-1
Iris Hovmøller er ny administrerende direktør hos Gorm Hansen A/S. Pressefoto.

I januar indtrådte tidligere produktionschef Jacob Nielsen som produktionsdirektør, og i oktober tiltrådte Camilla Rossini Welms som økonomidirektør. Nu er det så tid til næste strategiske træk i direktionen hos anlægsentreprenøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pr. 1. december 2023 er Iris Skov Hovmøller administrerende direktør hos Gorm Hansen A/S. Iris har de seneste 11 år varetaget rollen som HR- og administrationschef i virksomheden og skal nu sikre virksomhedens udvikling gennem sin nye rolle.

Roskilde-entreprenør udvider direktionen

Se også:

Roskilde-entreprenør udvider direktionen

- Jeg er fantastisk glad for nu at være indtrådt som administrerende direktør. Vi er i gang med en spændende udvikling, som jeg ser frem til at bygge videre på. Min fornemmeste opgave er at sætte en ensartet kurs for firmaet, så vi alle fortsætter i den samme retning, siger Iris Skov Hovmøller.

Direktionen hos Gorm Hansen A/S består nu af direktør Morten Hovmøller, administrerende direktør Iris Skov Hovmøller, økonomidirektør Camilla Rossini Welms og produktionsdirektør Jacob Nielsen.

Bestyrelsen hos Gorm Hansen A/S er ligeledes blevet udvidet med to nye bestyrelsesmedlemmer i form af Henrik Ostenfeld Larsen og Henriette Holmberg Olsen.

Roskildeentreprenør øger overskud markant

Se også:

Roskildeentreprenør øger overskud markant