Lyt til artiklen:

Steelwrist lancerer tredje generation tiltrotatorer

00:00
Hastighed: ???x
02:34

Abonnementsartikel

Til marts indvies Steelwrists nye anlæg i Hamburg og samtidig præsenteres den største og mest innovative produktlancering i firmaets historie.

På lanceringseventet 13.-14. marts vil Steelwrist for første gang præsentere en tredie generations tiltrotator som har flere innovative funktioner både ved hardware og software. Dette inkluderer ny teknik for sikker låsning af skiftet og enkelt vedligehold. Som en del af Quantum platformens styresystem kommer der en ny kombination af hardwarekomponenter, installerings supportguide der vil bringe enkle installationer og fjernsupport til et nyt niveau.

Selvom denne tredje generations tiltrotator vil være hovedattraktionen ved lanceringen, så præsenteres der flere nye produkter samtidigt, inklusiv en ny serie af grabbe og en ny serie af hydrauliske komprimatorer med enestående høj komprimeringskraft og lav olieflow som passer perfekt under en tiltrotator. Det skriver Steelwrist i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over nyheder relateret til tredje generation af tiltrotatorer, styresystem, sensorteknologi og arbejdsredskaber, vil Steelwrist også lancere en ny produktkategori, der bygger videre på den brede produktportefølje, der er målrettet gravemaskineeffektivitet.

- Vores produkter forbedrer ikke kun gravemaskinens effektivitet, men spiller også en afgørende rolle i forhold til at håndtere klimaændringsrelaterede udfordringer, og med vores tredje generation tiltrotator håber vi at sætte en ny standard. Jeg tror, det vil være den bedste tiltrotator der nogensinde er bygget, af nogen, siger CEO Stefan Stockhaus, Steelwrist.

Indvielse af nyt anlæg

Lanceringsbegivenheden vil også markere den officielle indvielse af Steelwrists nye anlæg i Hamborg, Tyskland.

I 2023 blev Steelwrist Deutschland GmbH etableret for yderligere at styrke virksomhedens tilstedeværelse og evne til at reagere på den voksende efterspørgsel på dette vigtige marked. Nylige udvidelser i Finland og Frankrig viser dedikationen til at opfylde kundernes behov med forbedret support til forhandlere og lokale lagre af produkter og reservedele.

Videre til Intermat

Efter lanceringen i Hamburg vil alle nye Steelwrist-produkter blive vist på Intermat-udstillingen i Paris den 24. til 27. april.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Steelwrist er producent af tiltrotatorer, hurtigskifte og arbejdsredskaber til gravemaskiner, plus en global tilstedeværelse i 19 lande.