sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Hammershøj Maskinstation får adskillige timer ud af deres lysegrønne maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:56

Abonnementsartikel

På Hammershøj Maskinstation bliver der kørt rigtig mange timer. Så det er vigtigt med driftssikkerhed, komfort og god service for hele deres CLAAS maskinpark. Én af deres "gamle" AXION 830'ere har nu kørt i 11.000 timer uden store problemer, lyder det begejstret

Siden CLAAS traktorer kom til Danmark har de lysegrønne maskiner været Hammershøj Maskinstations foretrukne, så det nu er den 8. CLAAS traktor på stationen.

De ansatte bruger maskinerne i virkelig mange timer - hvor den "gamle" i dag "kun" kører ca. 700 timer årligt, men den nye 850'er årligt runder 1.700 - 1.800 timer. Derfor er det vigtigt med en høj driftssikkerhed, siger Peter Brodersen, der er ansat ved maskinstationen.

- De er rigtigt stabile. Den traktor (CLAAS AXION 830), der har kørt med den gamle spuler, har samlet kørt 11.000 timer, og der har - 7-9-13 - kun været småting. Den første store ting kom efter 10.000 timer, og det var til at leve med. Der har vi været tilfredse, siger Peter Brodersen.

Adskillige CLAAS timer

Peter Brodersen har været ansat i 18 år ved i Hammershøj Maskinstation, så han har brugt adskillige timer med CLAAS traktoren.

Maskinstationen er i dag specialiseret som ren entreprenør- og kloakvirksomhed, og netop kloakarbejdet krævede nogle flere trækkræfter, som CLAAS snildt kunne levere.

- Den nye spuler krævede simpelthen nogle flere heste, fordi der kom andre pumper på. Derfor blev vi nødt til at gå en tak op, og det blev så 850'eren, siger Peter Brodersen.

Hamrende god komfort og en service der spiller

- Den har en hamrende god komfort. Nu har jeg kørt den her 850'er siden påske, og jeg har over 5.000 kilometer i den. At den er nem at kravle ind og ud af, det er også én af de ting, jeg går op i, da jeg skal ind og ud 5-10-20 gange på en arbejdsdag, lyder det med begejstring i stemmen fra medarbejderen på maskinstationen.

Med de lange arbejdsdage er det en fryd, at vedligeholdelsen og servicen bare spiller, som den skal.

rich-media-1
AXION 830 fra CLAAS er ideel for Hammershøj Maskinstations arbejde med spulearbejdet, da den betyder driftsikkerhed. Foto: Brian Nonbo.

- Vedligeholdelsen er rigtig nem, fordi jeg skal kun smøre forakslen for hver 100 timer. Alt service får vi lavet inde ved den lokale forhandler i Hammershøj. Jeg ved ikke altid, hvornår jeg har tid til service, men vi får det altid til at passe. Hvis jeg ringer om morgenen, så kan vi næsten altid få det presset ind alligevel. Så det er godt, når man har sådan et godt, lokalt samarbejde med sin forhandler, siger Peter Brodersen.