Abonnementsartikel

Tirsdag aften blev der underskrevet en forhandleraftale mellem HCP/Deutz-Fahr og Vemas.

Maskinforretningen Vemas i Vejle bliver forhandler af Deutz-Fahr.

- Vi har set os godt og grundigt omkring i markedet og har også haft flere henvendelser fra andre traktor-mærker om et fremtidigt samarbejde, men valget faldt på Deutz-Fahr, som udvikler sig helt utroligt i disse år, siger Christian Thomsen, Vemas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidigt med valget af Deutz-Fahr har Vemas indledt et samarbejde med HCP Danmark A/S i Krogager sydvest for Grindsted, som importerer Deutz-Fahr - både de store maskiner til landbruget og de mindre traktorer fra 50 hestekræfter og op, der også er beregnet til den kommunale sektor.

Kort afstand

- HCP Danmark er ikke så store, at de vil bestemme over os, men absolut store nok til at servicere os. Og det er en god kombination for en forretning som vores, siger Christian Thomsen, som også hæfter sig ved den korte afstand til HCP's centrallager i Krogager.

Det giver mulighed for at kunne køre forbi med en kunde for at vise og prøvekøre en traktor, Vemas ikke selv har hjemme.

Hurtig handling

Aftalen mellem HCP og Vemas blev underskrevet tirsdag aften, og den har skabt ekstraordinær travlhed i Krogager, hvor HCP klargør traktorer og en enkelt mejetærsker, så Vemas i dag, torsdag kan åbent hus med Deutz-Fahr på forreste parket.

- Det vil nok komme bag på nogle af vores kunder, men det bliver også spændende for os at se, hvordan det bliver modtaget, konstaterer servicechef Hans Aamand Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vemas har åbent hus hele torsdagen - helt til aften.