Abonnementsartikel

250 af DM&E's entreprenører, kloakmestre, maskinstationer og skoventreprenør er klar til "praktisk og anvendelig viden".

Så er det igen ved at være tid til DM&E Vidensdage, som er delt op i fire fagspor, hvor entreprenørsporet primært henvender sig til entreprenører og kloakmestre, og her er der rig mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden.

Cirkulær økonomi

I år sætter DM&E Entreprenør fokus på et nutidens helt store emner - den cirkulære økonomi og genanvendelse af byggematerialer. En lang række udfordringer knytter sig til den cirkulære tankegang, da den generelle arbejds- og tankegang skal ændres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til DM&E Vidensdage tager vi hul på nogle af de udfordringer, der knytter sig til nedbrydninger med henblik på genanvendelse ...

Chefkonsulent Sebastian Skipper Ravn

DM&E Entreprenør

- Til DM&E Vidensdage tager vi hul på nogle af de udfordringer, der knytter sig til nedbrydninger med henblik på genanvendelse, og hvilke erhvervsmæssige muligheder, der kan være forbundet med selektiv nedbrydning og genanvendelse af byggematerialer. Det er et emne som helt sikkert vil give grobund for en god diskussion, siger Sebastian Skipper Ravn, der er ny chefkonsulent i DM&E Entreprenør, og derfor deltager til DM&E Vidensdage for første gang.

Jord i store mængder

Miljørigtig og økonomisk jordhåndtering er også et centralt emne på DM&E Vidensdage, hvor DM&E's medlemmer vil kunne erhverve sig nogle gode, håndgribelige og anvendelige råd om håndtering og flytning af jord.

- Vi ønsker at give entreprenørerne et praktisk overblik over reglerne for flytning af jord fra kortlagte og/eller områdeklassificeret områder, der inkluderer lovgivning, prøvetagningsmetoder og analyser, siger Sebastian Skipper Ravn.

Netværk og socialt samvær vægtes højt

Blandt de mere end tyve indlæg, som deltagerne kan vælge imellem, er der udover en lang række entreprenørfaglige emner også indlæg om økonomi, administration og ledelse. Men det er ikke kun det faglige der betyder noget, når DM&E afholder Vidensdage. Her er mødet med kollegaer fra branchen meget værdsat, da det giver mulighed for at skabe og pleje netværk, udvikle relationer og udveksle erfaringer, hvilket er vigtigt for både brancheforeningen, men særligt også for medlemsvirksomhederne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DM&E Vidensdage finder sted på Vingsted Hotel og Konferencecenter d. 17.-18. januar 2019.