Abonnementsartikel

Firmaet overtager MTT, der udfører service og reperationer.

Sawo overtager det viborgensiske firma MTT A/S fra 1. april 2019. Det skriver Sawo i en pressemeddelelse.

MTT har tidligere heddet Midtjysk Tip & Trailer Service og udfører service og reperationer på for eksempel kraner, trailere, hejs samt lastbiler. De beskæftiger i alt otte medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har gennem de seneste år overvejet, at tiden aldersmæssigt er moden til et ejerskifte af virksomheden. Vi vil gerne sikre en god arbejdsplads for vore medarbejdere samt fortsat levere service i topklasse til vore kunder i transportbranchen. Derfor er vi utrolig glade for, at det nu er lykkedes os med salget af virksomheden til Sawo, siger de to ejere Poul Schou og Niels Olsen i pressemeddelelsen.

- Vi er rigtig glade for at aftalen er kommet i stand med MTT A/S. Både grundet deres kompetencer, som passer utrolig godt til vores virksomhed, men også på grund af deres placering på landkortet. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område, så det kan blive nemmere for kunderne i Midtjylland at få deres produkter serviceret, udtaler Ivan Chrost, der er administrerende direktør for SAWO.

De to ejere Poul Schou og Niels Olsen forsætter i nuværende roller med ansvar for værkstedsdrift og lager samt administration.