Abonnementsartikel

Rammeaftalen har en varighed på 20 måneder samt option på yderligere seks år. Der forventes at være arbejde for cirka 40 millioner om året.

Hofor (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) har fundet deres fortrukne bejler til en rammeaftale for de kommende 20 måneder. Valget er faldet på NCC, der naturligvis glæder sig over det forlængede samarbejde.

- Vi er rigtig stolte af at have vundet kontrakten igen, siger Kim Petersen, NCC Danmark og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har stor erfaring med arbejdet og har dygtige folk på opgaven, og vi er glade for at kunne fortsætte vores gode samarbejde med en god bygherre.

Aftalen har været udbudt i to dele, hvor denne ene rummer vandledninger i Københavns Kommune, mens den anden rummer arbejde i kommuner uden for København.

Kender opgaven

Før tildelingen af den nye rammekontrakt har NCC via to rammekontrakter på fire år ad gangen arbejdet med vandledninger for Hofor, så det er med otte års erfaring i bagagen, at der tages hul på arbejdet i en ny periode.

Aftalen omfatter vandledningsarbejder i forbindelse med renovering, omlægning og anlæggelse af nye vandledninger.

- Der er noget særligt ved at arbejde i de små gader inde i City og ude i brokvartererne. Men det stiller også krav til os, fordi der ofte skal arbejdes i trafikerede områder med begrænset plads. Det er dog noget, vi har stor erfaring med, fortæller Kim Petersen.