Abonnementsartikel

MF maskinservice har fået forhandlingen af parkmaskiner fra HCP Danmark.

Den tre år gamle virksomhed, MF Maskinservice i Næstved opruster væsentligt på salgsområdet. Virksomheden har fået forhandlingen af have- parkmaskiner fra HCP Danmark i form af Topline- og MultiOneforhandler.

HCP Topline er samlebetegnelsen for flere forskellige maskintyper og mærker til den grønne sektors professionelle aktører. Den danskproducerede redskabsbærer Vitra, kompakttraktorer helt op til 100 hk fra japanske Iseki, knækstyrede minitraktorer fra amerikanske Ventrac og de verdenskendte golfbiler fra ClubCar, som også produceres i USA finder alle sammen vej til Næstved, hvor de får følgeskab af MultiOne, som er en knækstyret minilæsser med teleskoparm fra Italien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kunderne i centrum for alt

MF maskinservice startede for 3 år siden af Martin Foli med fokus på service af maskiner i ordets bredeste betydning. Siden er det gået stærkt med salg, service, reparation og lovpligtigt hovedeftersyn på alle fabrikater inden for gaffeltruck, internt transportmateriel, gulvvaskere, lifte, have- og parkmaskiner, trailere, entreprenørmaskiner og meget andet. I dag er der 2 ansatte og MF maskinservice flyttede i starten af 2014 ind i nye lokaler i udkanten af Næstved. Her er der både moderne værkstedsfaciliteter, administration og salgsudstilling.

Martin er glad for de nye faciliteter, men opholder sig stadigvæk mest i felten ude hos sine kunder. ?Jeg kan bedst lide at besøge kunderne og sammen med dem finde ud af, hvad der er behov for, inden vi begynder at snakke om tilbud osv. De skal jo købe den maskine og de redskaber, de har behov for og ikke den jeg tilfældigvis har på lager?, mener Martin.

Med forhandlingen af HCP Topline og MultiOne får Martin rig lejlighed til at besøge kunder ? for nu er hans maskinprogram blevet meget bredt.