Abonnementsartikel

Rimmerhus Maskinforretning er ny forhandler af amerikanske Mustang-minilæsere.

Der har gennem længere tid været et hul i produktsortimentet for den mere end 100 år gamle Rimmerhus Maskinforretning A/S, som ligger mellem Herning og Ringkøbing. Det er der imidlertid lavet om på nu.

- Nu er hullet lukket med forhandling af Mustang-minilæssere. Jeg har længe kunnet se, at vi manglede nogle læssemaskiner i den lille ende, og vi har også fået flere tilbud om forhandling af maskiner. Det var bare mærker, som kvalitetsmæssigt ikke matchede det, vi ønsker at arbejde med, fortæller indehaver Henning Lund Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er Scantruck A/S i Skive, der er dansk importør af Mustang. Da Henning Lund Andersen fik en solid snak med produktchef Carsten Frederiksen, faldt tingene hurtigt i hak.

- Jeg er selv uddannet landbrugsmaskinmekaniker, og alle andre i firmaet har også den faglige uddannelse på plads. Både jeg selv og mine medarbejdere har altid arbejdet meget med motorer og hydraulik. Derfor kan vi godt få øje på forskelle. Og vi kunne jo hurtigt se, at Mustang er et kvalitetsprodukt. Man kan nøjes med bare at kigge på de komponenter, der anvendes i maskinerne, siger Henning Lund Andersen om kvaliteten af det nye produkt.