Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard A/S har valgt at fokusere på Case Construction og Case IH Agriculture som de brands, virksomheden satser på fremadrettet.

Hos S.D. Kjærsgaard A/S har de valgt at fokusere på Case i fremtiden.

- Case Construction og Case IH Agriculture bliver de fortsættende brands i SDK. Som et resultat af vores fokusstrategi har vi nu valgt 100 procent at satse og udvikle Case IH og Case Construction mærkerne. "Two brands - One world to Share" er et af de slogans, som SDK har brugt i sin strategiplan, og det har resulteret i en tydelig differentiering på to mærker med stort potentiale i tæt slægt i stedet for tre: Case Construction og Case IH Agriculture, udtaler direktør og ejer Palle Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da vi i 1993 indgik aftale med CNHI omkring Ford og Fiat forhandlersamarbejdet, var vi en virksomhed med omkring 30 medarbejdere, og med adresse i Frejlev og primært fokus på landbruget. Nu i 2017 beskæftiger vi 80 dedikerede medarbejdere og har p.t. fire lokationer og landsdækkende ansvar for blandt andet Case Construction, lyder det fra direktør og ejer Palle Kjærsgaard.

Valg og fravalg

- Virksomhedens strategi er vækst, og med den konsolidering markedet kræver, må der træffes nogle valg. Og når man træffer et valg, følger der også fravalg. Som en konsekvens af dette stopper vi forhandlingen af New Holland produkterne, og toner nu rent flag i en ren salgs- og vækststrategi med Case IH og Case Construction, fortsætter Palle Kjærsgaard.

- Der er for os ingen tvivl om, at vi ved at differentiere os yderligere kan styrke vores muligheder for fortsat at være en af de mest toneangivende aktører i maskinbranchen, siger Palle Kjærsgaard.

SDK melder, at de har været glade for at arbejde sammen med New Holland, og det har ført megen vækst til virksomheden. Derfor er det også Palle Kjærsgaard magtpåliggende, at denne exit bliver ordentlig. Det betyder blandt andet, at SDK fortsat servicerer New Holland.

- Kontraktligt skal vi varetage distriktet i et år, men vil naturligvis finde en god løsning, når der kan meldes ud omkring New Hollands nye strategi for distriktet. Vi vil naturligvis være mestre i service af blåt og gult i fremtiden også, siger Palle Kjærsgaard.