Abonnementsartikel

Efter en række forbedringer af hydraulikken er kunderne hos GSV Materieludlejning glade for Wacker Neusons 15 tons gravemaskiner.

Otte nye Wacker Neuson ET145 gravemaskiner skal henholdsvis erstatte tidligere maskiner og udvide maskinparken i det populære segment af 15 tons gravemaskiner hos GSV Materieludlejning A/S.

De nye maskiner er udstyret med engcon tiltrotator og GSV's sædvanlige skovlpakke. Der ud over er de lette og enkle at gå til for kunderne, som primært lejer dem uden fører, men de udlejes også med fører.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er alle typer kunder lige fra den lille entreprenør til de store firmaer, der lejer disse maskiner. Vi fik først leveret et par maskiner for at vurdere kundernes reaktion, og den var overvejende positiv, så derfor har vi købt en stribe maskiner af denne model, siger indkøbsdirektør Henrik Christensen, GSV Materieludlejning, i en pressemeddelelse.

Vi fik først leveret et par maskiner for at vurdere kundernes reaktion, og den var overvejende positiv, så derfor har vi købt en stribe maskiner af denne model.

Indkøbsdirektør Henrik Christensen

GSV Materieludlejning

Han fortæller, at det er en forholdsvis populær maskinstørrelse til udlejning.

- Vi har haft den størrelse maskiner i mange år, og de er blevet noget mere udbredte i udlejningsbranchen de seneste år som udtryk for, at de er efterspurgte af kunderne. Vi har en del maskiner og udstyr fra Wacker Neuson, og vi er godt tilfredse med samarbejdet. De er i gang med at bygge deres serviceorganisation op i Danmark. De ved, hvad der skal til, og de gør det nødvendige, så vi er fulde af fortrøstning med hensyn til service, siger Henrik Christensen.

GSV har udlejningsafdelinger over hele landet, og de nye maskiner er fordelt i en række afdelinger, og de flyttes i øvrigt løbende efter behov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wacker Neuson ET145 vejer 15,5 ton og er forsynet med en motor med 55 kW. Den er opbygget som en kompakt maskine med frontmonteret, svingbar bom. Motor og hydraulik er monteret på en måde, så der er et godt overblik over omgivelserne fra kabinen.

ET145 er Wacker Neusons største model.