Abonnementsartikel

Landinspektørfirmaet LE34 har netop vundet et udbud til 15 millioner kroner om en rammeaftale med nordsjællandske forsyningsselskaber.

Sløret er netop blevet løftet for, hvem der i de kommende år skal levere landinspektørydelser til Forsyning Helsingør, Fredensborg Forsyning, Halsnæs Forsyning, Hillerød Forsyning og Novafos, der alle er ejere af indkøbsorganisationen Nordkøb.

Sammenslutningen af forsyningsselskaber har netop indgået en toårig rammeaftale med mulighed for forlængelse i yderligere to år med Landinspektørfirmaet LE34. Med aftalen skal LE34 levere landinspektørydelser til forsyningsselskaber over hele Nordsjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en prestigefyldt opgave, som vi er rigtig stolte af at lande. Med en anslået værdi på 3,8 millioner kroner årligt i fire år er det en stor aftale, der sandsynligvis kommer til at skabe behov for tre til fire ekstra landinspektørstillinger. Vi er godt repræsenteret i området, og ved alle de involverede forsyningsselskaber kan vi være på pletten inden for 30 minutter, siger Torbjørn Mandahl Pedersen, der er landinspektør og partner i LE34.

Med en anslået værdi på 3,8 millioner kroner årligt i fire år er det en stor aftale, der sandsynligvis kommer til at skabe behov for tre til fire ekstra landinspektørstillinger.

Landinspektør og partner Torbjørn Mandahl Pedersen

LE34

Favner hele paletten

Forsyningsselskaberne har mange fælles interesser, og der stilles store krav til en alsidig ekspertise hos den tilknyttede landinspektør.

- Især i forbindelse med spildevand, vand og fjernvarme, er det vigtigt for forsyningsselskaber at vide, nøjagtig hvor rørledningerne løber, og der er behov for et landinspektørfirma, der kan håndtere alt fra simple opmålingsopgaver til mere komplekse ekspropriationsopgaver, fortæller Jacob Løvenstjerne, der er strategisk indkøber i Nordkøb.

De indleverede bud blev givet og vurderet individuelt i forhold til de enkelte delkontrakter for hvert forsyningsselskab. LE34 vandt udbuddet med begrundelsen, at deres tilbud afspejler bedste forhold mellem pris og kvalitet på samtlige delkontrakter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der har været en sund konkurrence om udbuddet, og vi fik mange kvalificerede tilbud. LE34 stillede kvalificerede folk til rådighed og kunne samtidig tilbyde gode priser, siger Jacob Løvenstjerne.