Abonnementsartikel

Miljøvirksomheden Damifo fra Roskilde har gang i væksten, og der er derfor brug for endnu en plads.

Allan Christiansens karriere startede for alvor, da han som ung medarbejder på en affaldssorteringsplads fik følgende melding fra sin chef: Enten sætter du dig op i den maskine, eller også er du fyret.

Siden da har han ikke lavet andet end at køre maskiner i et erhverv, hvor hans kompetencer er stærkt eftertragtet. Hos Damifo A/S i Roskilde kan administrerende direktør John Kaldahl godt mærke, at det er en eftertragtet medarbejder, de har fået fat i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det tager ham en halv time at lære en maskine at kende. Det har stor betydning for vores effektivitet og for den stigende vækst, vi oplever i øjeblikket. Samtidig kan Allan køre alle maskiner samt navigere efter de nye metoder, hvor der for eksempel indgår GPS og navigation i maskinen, siger John Kaldahl og tilføjer:

- Allan skal dog ikke bare køre maskiner. Hans vigtigste opgave er at være med til at udvikle den nye miljøvirksomhed og sikre en smidig hverdag, hvor maskiner og plads er køreklar, når der skal arbejdes, og vores kunder skal læsse affald af. Det er vi sikre på nok skal lykkes med hans store erfaring på området.

Alsidigt kendskab til branchen

Allan Christiansen kommer fra en stilling som dozerfører hos Tulstrup Sten og Grus, hvor han var ansat i lidt over tre år. Han har været pladsformand hos City Container i fem et halvt år. Tidligere har han arbejdet hos entreprenøren M.J. Eriksson og hos miljøvirksomheden RGS 90, hvor han startede sin karriere. Allan Christiansen har nu 25 års erfaring med maskiner.

- Jeg har stiftet bekendtskab med forskellige fag inden for min branche, men jeg er nu glad for at komme tilbage til affaldssortering, hvor jeg også startede min karriere. Hos Damifo er jeg med til at gøre en forskel for miljøet, og så er det samtidig et fag, jeg interesserer mig for, fortæller Allan Christiansen.

Allan Christiansen er glad for at kunne bidrage med stor viden om, hvordan maskinerne kan optimere arbejdsprocesserne, så Damifos kapacitet udnyttes optimalt. Han har allerede fået et specielt bånd til medarbejderne i Roskilde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg får mulighed for at få en masse ansvar, og jeg har endda allerede erhvervet mig nogle gode medarbejdere, siger Allan Christiansen.