sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Hvordan gør man byggebranchen lidt smartere?

Dette tænkte Jesper fra Alulock over i længere tid indtil han til sidst fandt på en smartere måde at arbejde i højden. En lille personlift var opfindelsen, der skulle til for nemmere at kunne komme til tops.

Uplift5 er en meget lille person lift, som har givet konkurrence til de traditionelle stilladser og stiger. Den kan nemt transporteres på grund af dens lille og kompakte design. Derudover vejer den ikke mere end 90 kg, så den kan nemt vippes ind og ud af bilen. Og med en arbejdshøjde på op til 5 meter, så er den brugbar i mange situationer.

Hvordan finder man så på sådan en opfindelse? Det hele startede for mere end 25 år siden, da Jesper dengang grundlagde virksomheden Alulock, hvis vision er at gøre arbejde i højden lidt nemmere. Dette har affødt flere opfindelse, som langsomt er begyndt at vinde indtog.

Sidste år var året, hvor vi solgte flest Uplift5 og i år er målet at sælge flere. Vi har gjort nogen nye tiltag for at vise vores kunder, hvordan de kan arbejde smartere i højden.

Man vil se hvordan den kan bruges

Det kan være svært at fortælle folk, hvordan de kan gøre deres arbejde nemmere og mere sikkert. Derfor har en god måde været at vise produktet frem for dermed at vise, hvordan man kan arbejde smartere når man bruger liften. Dette har medvirket til at flere og flere kontakter Alulock og ønsker at prøve liften.

Flere tager fat i os og ønsker at prøve Uplift5, og når de først har prøvet den får vi den sjældent retur. Lige så snart folk ser, hvordan den virker, kan de se, hvordan de kan bruge den i deres arbejde. På den måde har vi også solgt til flere brancher end vi først troede var interesseret.

Hvis du vil vide mere om Alulock og hvordan du kan arbejde smartere finder du deres hjemmeside her