Danske Kloakmestre har indgået et samarbejde med kloakmesteren, politikeren og youtuberen Tobias Jørgensen, af mange bedre kendt som Kloakministeren.

Han har rundt regnet 4000 følgere på Facebook, og hans gakkede videoer på Youtube om dette og hint i anlægsbranchen er set tusindvis af gange. En video om "at grave med anlæg" er i sig selv blevet set mere end 25.000 gange.

Han kalder sig Kloakministeren, og til messen Rørcenterdagene i Taastrup 19. og 20. juni kan man opleve ham live og på slap line, når han gæster Danske Kloakmestres stand.

Ikke kun sjov og ballade

Bag succesen står Tobias Jørgensen, der under sit alias Kloakministeren og med mere end bare et glimt i øjet sætter fokus på bygge- og anlægsbranchen. Sammen med hans faste makker Rasmus Møller har Tobias Jørgensen produceret et utal af gakkede videoer, der kan ses på Youtube og Facebook, men det hele er ikke bare sjov og ballade.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tobias Jørgensen er uddannet kloakmester og er ansat i en bygge- og anlægsvirksomhed, så han kender alt til den hverdag, han laver sjov med i sine videoer. Samtidig er han politiker med sæde i Kolding Byråd og en ambition om at komme i Folketinget efter det kommende valg. Både fagligt og politisk ønsker han at sætte fokus på godt håndværk og på at åbne de unge menneskers øjne for erhvervsuddannelserne. Samme mål har Danske Kloakmestre, og netop derfor har organisationen nu indgået et tæt samarbejde med de to herrer bag Kloakministeren.

Stil op mod Kloakministeren til DM i Kloak

Samarbejdet løber foreløbigt frem til og med DM i Kloak og Kloakmessen i Fredericia i januar 2020, men allerede på messen Rørcenterdagene kan man altså opleve Kloakministeren.

Her vil han udfordre alle gæster på standen i konkurrencen "slå hovedet på sømmet", hvor der er præmier på højkant, og er man modig nok, kan man stille op mod Kloakministeren til DM i Kloak, der afvikles i Fredericia til januar i forbindelse med Kloakmessen 2020.